Hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Hárman vagyunk legjobb barátnők. Most nekem, és az egyik lánynak nagyon tetszik valaki (nem ugyanaz), a harmadik csajnak (nevezzük csak E-nek) pedig most senki... Az a barátnőm akinek tetszik (őt pedig csak D-nek), valaki, mindig a srácról beszél és E tökre megérti őt, meg mondja neki, hogy : ,, Jól van, remélem összejöttök!!:))" , meg hogy milyen aranyos fiú..és különféle tanácsokkal látja el,hogy hogy nyűgözze le a srácot, tehát segít neki..Oké semmi bajom nem lenne ezzel,mivel nagyon-nagyon jó barátnők vagyunk, DE..ha én beszélek a srácról aki tetszik, nekem ezt mondja : ,, Én a helyedbe gyorsan elfelejteném, nála csak jobbak vannak, minek akarod látni annyira?! Mit kell lesni azon a gyereken?? :@@ " , tehát engem úgy ,,leizél" vagy a srácot akarná-e bántani vagy nem tudom, de ez nekem rosszul esik, hogy D-t nagyon megérti, engem meg ilyen téren le se szar!! Pedig az a fiú is aranyos aki nekem tetszik..de nem értem hogy hogy van ez?! Talán neki is bejön vagy mi a fene?????????? Vagy miért csinálja ezt??? Segítsetek kérlek!! Köszönöm szépen!! Rendes válaszokat várnék! :)))2012. aug. 28. 00:10
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!