456465 kérdése:
Ismeretlen, aki elég sokat tud rólam, lehet ebből baj?
Figyelt kérdés
Ma sétálok az utcán, jön szembe velem egy középkorú férfi kb. 50 éves, megállít és kérdezi: "Téged véletlenül nem úgy hívnak hogy: (nevem)?" -Mondom de. És te véletlenül nem a xy-iskolába jártál? -Mondom de. És neked ugye van egy öcséd, nem? -Mondom de, erre azt mondta: az jó, és elment. Nem tudom ki volt, kicsit mintha be lett volna csiccsentve, de rendes embernek tűnt. Nem veszélyes helyen élek, a város szélén. De most, itthon kicsit elkezdtem félni, mi van ha rosszat akar nekem... stb Válaszotokat előre is köszönöm! 14/F2012. aug. 27. 21:19
1/6 anonim válasza:
Túl sok adatot adsz meg facebookon? Ismeri a szüleidet? Talán tanár volt régebben, vagy most az, és tanítja az öcsédet? Család régi barátja? Bármelyik lehet. Nem hinném, hogy rosszat akarna neked, de azért figyelj oda majd, hogy közösségi portálokon milyen infokat adsz meg. Beszélj a szüleiddel is, írd le nekik, hogy nézett ki (esetleg keresd meg facebookon, gondolom ott lakhat, ahol te, ha nem nagy város, akkor megtalálhatod, ha rajta van és onnan van az infó.)
2/6 A kérdező kommentje:
A közösségi oldalakra nagyon odafigyelek, hogy ne adjak meg ilyen adatokat... A testvérem még nem iskolás, szóval ő róla nem tudhat, se innen se onnan. Köszönöm a választ!
2012. aug. 27. 21:38
3/6 anonim válasza:
Nem régi ismerőse a szüleidnek? Én jártam úgy, hogy anyámnak volt egy barátnője, akivel együtt dolgoztak, aztán a nő munkahelyet váltott, és csak annyit tudott, hogy van egy lánya anyunak azóta, hogy x éve nem találkoztak.
Biztos, ami biztos, szólj a szüleidnek, részletesen számolj be a dologról. Ki tudja, miféle perverz őrült a pasi...
4/6 anonim válasza:
Addig nincs baj, amíg nem haragosod...
5/6 A kérdező kommentje:
Végül is nem olyan sokat tudott rólam, csak a keresztnevem, hogy hova járTAM iskolába, meg hogy van 1 testvérem. Lehet hogy valahonnan ismerem, mert mintha már láttam volna. A szüleimnek szóltam. Köszönöm a válaszokat!
2012. aug. 28. 09:03
6/6 anonim válasza:
Akkor nincs baj, ha ez egy Előkelő Idegen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!