Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van ennyi néger Budapesten?

Miért van ennyi néger Budapesten?

Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 12:08
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Nincsen sok. Vagy ha soknak tűnik, akkor még nem jártál Párizsban vagy Londonban.
2012. aug. 27. 12:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én jártam Párizsban,nos az ottani néger "negyedek"ben sétálva szó szerint szégyellni lehetett azt,hogy fehér vagy úgy bámultak.
2012. aug. 27. 12:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem érzed milyen meleg van?
2012. aug. 27. 12:47
 4/6 anonim ***** válasza:
60%
Talán zavarnak?
2012. aug. 27. 12:56
 5/6 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Többségük itt tanul.
2012. aug. 27. 14:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Legtöbben a SOTE-re vagy a BME-re járnak, a magyar nyelvű oktatás díjának többszöröséért. Vagy esetleg erasmusoznak. Van egy-két erreszórt életművész is. És néhány menekült, aki nem jutott el a célországig, mert az embercsempészek átverték a fejüket, vagy egyszerűen lebuktak - ők addig nem mehetnek tovább, amíg itt nem alapozták meg önellátó szintre az életüket. Kék metróval sokat-e mész a corvintól kifelé, vagy mittököt értesz az alatt, hogy "ennyi"? Meeert én most épp egy svájci kisvárosban dekkolok, és még itt is két nagyságrenddel több színes bőrű mászkál az utcán, mint Budapesten.
2012. aug. 27. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!