Mit sózlnál, ha felhívna egy idegen szám és egy idegen arra kérne beszélgess vele, mert magányos?
Figyelt kérdés
2012. aug. 25. 18:22
1/10 anonim válasza:
Attól függ, hogy nő vagy férfi. Ha nő, és abból is az értelmesebb fajta, akkor szívesen, bármikor, de semmiképp sem órákat. :)
2/10 A kérdező kommentje:
szólnál* elírtam
2012. aug. 25. 18:25
3/10 anonim válasza:
Érdekes kérdés, én lehet beszélgetnék vele, bár nem vagyok túl jó beszélgetőpartner.
4/10 anonim válasza:
A grammar nazik esetleg fennakadnak a sózlnál szón, de a többség nem. Helyette megírhattad volna, hogy most milyen nemű is vagy. :)
6/10 halibel válasza:
Nekem mindegy ki, beszélgetnék vele. Bár szerintem hagyna a francba, sokszor akaratomon kívül bunkón beszélek.
Legelőször azt mondanám: Együtt érzek veled!
7/10 anonim válasza:
Letenném, mert több, mint vszínű lenne, hogy csak információkat akarna szerezni rólam egy esetleges betörés vagy bármi miatt. És ezt nem viccből írom.
8/10 anonim válasza:
Nem viccből? Akkor látogass meg egy agydokit Krisz, igaz, hogy jobb félni, mint megijedni, de azért ne essünk túlzásokba!...
9/10 anonim válasza:
Jó, akkor mindjárt felhívlak, mert magányos vagyok, hogy beszélgessünk. Lássuk mit szólsz hozzá :)
10/10 anonim válasza:
Valaki felhív engem? Számom: +00 00 000 0000
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!