Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Áhh. Valami ötlet valakinek?

Áhh. Valami ötlet valakinek?

Figyelt kérdés

"Jónapot!

Tudna e nekem segíteni pár problémában? Ha igen akkor küldjön választ mihabarabb mert nagyon várom.

Jelenleg 16 éves vagyok, középiksolás. A suliban már első osztálytól fogva szekál, ver egy pár ember. Pedig nemvagyok

se más semmi. Öltözködésemmel sincs gond, visekledésemmel se. Bár a testsúlyommal van gond (pufi vagyok).

Az osztályomban már a legkisebb ember is fejbevert, majd ő aratta le a babérokat. Nemtudom mittegyek.. Úgyérzem

elrontottam a fiatal koromat ezzel. Másik iskolába nemtudok átmenni, mert sajnos falun élek és csak a szomszéd városban

van középiskola.

Ha tudna nekem tanácsokat adni nagyon nagy segítség lenne! Előre is köszönöm!

Üdv.

xxxxxxxx"

Pszichológushoz fogalmazott levelem! Kérlek segítsetek ti is!

2009. júl. 25. 14:38
 1/9 anonim ***** válasza:

Csak 16 vagy,most kezdődik az élet. Állj ki magadért,és ne hagyd hogy megverjenek. Ennyi az egész. Én 15 egy éves lány vagyok,és még én is képes voltam visszaütni azoknak akik cseszegettek (pedig abszolút nem szoktam verekedni).

Amúgy a helyesírást nézd át mielőtt elküldöd.

2009. júl. 25. 15:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

üss vissza és verd ki a sz.rt is abból aki bánt....

egyik haverom túlsúlyos, ezért félénkeb bő is....pedig mindig szoktam mondani h irigylem a karjiat, azokkal milyen parasztlengőket le lehet nyomni

2009. júl. 25. 16:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

keress a szomszédos városban küzdősport edzést, kezdj el oda járni, hamar meg fogod tudni nevelni az osztályodat. Ha meg tényleg annyira rossz menj el a másik város sulijába, biztos van kollégium!

A levél megfogalmazásával amúgy nincs baj, ez nem egy hivatalos levél, a célnak tökéletesen megfelel.

2009. júl. 25. 16:37
 4/9 anonim ***** válasza:

Itt valóban csak egy pszichológus segít, nem pont interneten, hanem iskolapszichológus, nevelési tanácsadó, hogy többszöri találkozás, beszélgetés után kiderítse, hogy mivel vívod ki ezt az áldozatszerepet. Valószínűleg látszik rajtad a bizonytalanság, ők viszont nagyon szemetek, hogy ezzel visszaélnek.

A verekedéssel nem érsz semmit, egyrészt sose leszel az a verekedős fajta, másrészt többen egy ellen, úgyis te húzod a rövidebbet. Szülőket, tanárokat azért csak be kéne vonni, még ha ezzel még inkább ki is hívod magad ellen agresszív társaidat, mert mégiscsak védelmet jelent. Osztályfőnöki órán, ha normális az osztályfőnök, álljanak fel, és mondják el, mi bajuk van veled. Te meg merjél nyíltan beszélni a dologról, nem félni tőlük, és nyilvánosan kifejteni, hog te nem adtál okot az ő agressziójukra és nagyon zavar, legyenek szívesek abbahagyni, és olyan valakivel verekedjenek, aki nekik ebben partner.

Nincs senki, akivel jóban vagy az iskolában? A legjobb lenne valóban átmenni más iskolába, ha már úgyis utazol, mindegy, hogy egy kicsit messzebbre kell. Ott tiszta lappal indulhatnál, nem kellvégigszenvedni a középiskolás éveidet.

2009. júl. 25. 17:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha te a pufiságodat hozod fel okként, akkor ezen változtatni is tudsz. Csak akarat kérdése a fogyás. Megváltozna az életed. Ha meg hagyod, hogy rádszálljanak rád is fognak. Amennyiben eddig még nem ütöttél vissza, most tedd meg! Meg fognak lepődni. Keress magadnak egy erős havert, aki megvéd és aki neked is erőt ad. Ne hagyd, hogy üssenek, verjenek!
2009. júl. 25. 18:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen a fogyàs segitene,és egy kicsit több bàtorsàg.
2009. júl. 26. 13:15
 7/9 A kérdező kommentje:
ez mind szép és jó csak az a gond, hogy mindegyik ember mögött (aki állandóan belémköt) maffia, cigánybanda áll :S:S:(
2009. júl. 27. 02:29
 8/9 anonim ***** válasza:

annó én is félénk voltam. 14 évesen kezdtem el judózni. az, hogy megtanultam fájdalom mentesen esni, az erősebb emberek erejét a saját javamra fordítani, az akkora önbizalmat adott, hogy csak egyszer próbálkoztak be nálam és soha többé. már eleve a magabiztos fellépés megakadályozza a balhét.

jött az ostály vagánya, hogy adjam neki oda a ceruzát, mert különben szájonvág (régebben engedelmeskedtem ilyen szitutkban) és nem adtam, csak annyit mondtam, hogy próbáld meg. és érdekes módon nem próbálta meg.

2009. júl. 27. 12:45
 9/9 anonim ***** válasza:

hát a cigánybanda az nagyon gáz:S

NEm tudsz velük mit csinálni, lépj le másik suliba, nem számít milyen messze, legyél koleszos ha kell...ezek a tanárt is megverik, nem egy példa volt már rá....

2009. júl. 27. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!