Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik munka/szakm...

Szerintetek melyik munka/szakma a legértékesebb? Miért?

Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 18:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Most az anyagi, vagy az etikai részét akarjuk vizsgálni?
2012. aug. 22. 18:31
 2/12 anonim ***** válasza:
56%
Minden munka és szakma értékes ha becsülettel és lelkiismeretesen végzik. De ha választanom kell,akkor a mentősöket és az orvosokat mondanám,mert ha ők nem lennének,akkor én most nem tudnék neked válaszolni.
2012. aug. 22. 18:32
 3/12 A kérdező kommentje:
A kérdés jó, legyen inkább az etikai. Bár mindenképp a szubjektív válaszokra lennék kíváncsi - de ahogy kérdezted is, utolsósorban az érte kapott fizetés számít ennél a kérdésnél.
2012. aug. 22. 18:33
 4/12 A kérdező kommentje:
Sőt, kiegészíteném a kérdést azzal, hogy mely szakmát/pozíciót/állást tartjátok rossznak/feleslegesnek. Szintén nem anyagi szempontból.
2012. aug. 22. 18:34
 5/12 anonim ***** válasza:
8%

a földművelés a legfontosabb, mert enni mindig, mindenkinek kell,

míg pl. orvosokra nem is lenne szükség, mert a betegek úgyis meggyógyulnak, a tanárok meg csak elhülyítik a gyermekeket, a tűzoltók lógatják a töküket, amikor nincs tűz, vagy baleset,

tehát a földműves, mezőgazdasági dolgozó, vadász, halász, állattenyésztő a legfontosabb.

Pék, hentes se fontos, mert házilag is feldolgozhatók a mezőgazdasági termékek.

2012. aug. 22. 18:36
 6/12 anonim ***** válasza:
83%
felesleges: politikával foglalkozók 90%a
2012. aug. 22. 18:37
 7/12 anonim ***** válasza:
95%
18.36 Leállt a légzésem ergo halott voltam. De biztos igazad van, lehet meggyógyultam volna magamtól is :)
2012. aug. 22. 18:39
 8/12 anonim ***** válasza:
75%

"orvosokra nem is lenne szükség, mert a betegek úgyis meggyógyulnak"

Még ha valaki daganatos az is:D

Szerintem főképp mezőgazdasági munka a fontos,de azok meg nem kapnak sokat pedig ez tényleg nagyon fontos

2012. aug. 22. 18:39
 9/12 anonim ***** válasza:
90%

A legbecsülendőbb szakmák:

Mentős, tűzoltó, építész, ápoló,

A legfeleslegesebbek:

Kérdőíveztető, telefonos zaklató (nem tudom mi a neve, aki hívogatja az embereket a tuti ajánlatával)

2012. aug. 22. 18:40
 10/12 anonim ***** válasza:

félreértelmez(t)em a kérdést:

én pl mindennél jobban örülnék ha egy nagyon jó kézügyességgel megáldott ács/asztalos lenne a férjem... csak egyedi készítésű bútoraim lennének :D

2012. aug. 22. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!