Miért jó az ha valakinek a képét 100-an lájkolják és van alatta 100 hozzászólás a facebook-on?
Figyelt kérdés
Sosem érettem, hogy ezeknek a lányoknak miért fontos a sok lájk és a sok komment a képük alat.. Nézegettem a volt osztálytársaim képét is ott is ez a helyzet. Mihelyst feltesznek egy képet mindenki lájkolja meg ír, hogy milyen szép vagy, milyen jó lett a kép stb. Nekik tényleg ennyire fontos lenne a lájk meg a komment?2012. aug. 22. 17:35
11/14 anonim válasza:
9-es,attól még lehet önbizalomhiányos...,hogy egy cicababa!
12/14 anonim válasza:
Így akarja felhívni magára a figyelmet.
13/14 anonim válasza:
A facebook a gyenge emberek lelki szemetesládája...(taht's life)
14/14 anonim válasza:
Ismerek olyan ocsmány ronda rozmárfejű csajokat,akiket 100an lájkolnak,elég beteg dolog. Pláne ahogy ezt művelik. Nekem is küldött privátba egy üzenetet h lájkoljam ezt meg azt a képét. Hát visszaírtam neki egy mosolygós fejecskét azzal a mögöttes tartalommal,hogy : "lájkolja a halál"!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!