Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hozzászólás készítése HTML-ben?

Hozzászólás készítése HTML-ben?

Figyelt kérdés
Hozzászólást szeretnék készíteni HTML kóddal (WYSIWYG típusú szerkesztővel) kezdőként. A lényeg, hogy HTML alapú megjelenés legyen, de nem weben használnám, hanem csak helyi hálózaton. Remélem tud valaki segíteni nekem ebben. Jelzem eléggé amatőr vagyok a témában, de ezt most meg kellene oldanom. Előre is köszönöm a segítséget.

2012. aug. 13. 22:05
 1/7 anonim ***** válasza:
<!-- Erre gondolsz? -->
2012. aug. 13. 22:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, erre. Mire is?
2012. aug. 13. 22:21
 3/7 anonim ***** válasza:
<!-- ide jön a szöveged -->
2012. aug. 13. 22:44
 4/7 anonim ***** válasza:
A html erre alkalmatlan. Minimum szerveroldali programozási ismeretre, mondjuk php-re van szükség hozzá és egy webszerverre.
2012. aug. 14. 06:07
 5/7 anonim ***** válasza:

ha csak HTML-ben dolgozik akkor nem kell webszerver. Ha használ a kedved delikvens php kódot, akkor már kell 1 php értelmező.

Mondjuk egy Apache + PHP + MySQL-t azért macera összerakni. Erre van a webszerver csomag a XAMPP.

X: Cross-platform

A: Apache HTTP Szerver

M: MySQL Server

P: PHP

P: Perl

2012. aug. 14. 09:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen az eddigi válaszokat. Bár egy része még így is "kínai" nekem, de valahogy majd megoldom. :)
2012. aug. 14. 19:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Gondolom vendégkönyv szerűségre gondoltál 'hozzászólás néven' (Naivan erre gondoltam a kulcsszavak alapján). Ehhez nem elég a HTML. PHP-ra is szükséged lesz, azt pedig a már fentebb említett XAMPP nevű program tudja futtatni helyileg is a gépeden.
2012. aug. 14. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!