Lányok! Szerintetek milyen dolog az, hogy én nagyon rajongok az olyan nőkért, akik tudnak szépen, helyesen fogalmazni, írni? Ez már valami beteges fétis vagy micsoda?
Egyszerűen irritál, ha egy ember indokolatlanul rövidít és a helyesírása nagyon elégtelen....
24 F
Beteges-e azt nem tudom. Engem is irritál, ami téged, de rajongani nem fogok még ennyitől.
29/F
Én is azt szeretem, ha egy lány helyesen ír. Kifejezetten irritálnak ezeket a "cuki" rövidítések, mint pl: naon, köfi, fürcsi, üdcsi és társai. Továbbá azt is nehezen tolerálom, ha egy csaj csámcsog, böfög, fingik, rágja a körmét, takony részeg, büdös meg minden, ami igénytelenséget sugall. Ez nem fétis, mert a fétis az egy szexuális perverzió, mint pl a lábimádat. Ez csupán egy elvárás. Az, hogy egy csaj nem tud helyesen írni, annak semmi köze a szexualitáshoz, ha csak szex közben nem azt figyeled, hogy milyen hanglejtéssel nyögdécsel.
22/F
Ez nem beteges, se nem fétis.
Ezekből a hibákból és a "szupcsi" jelekből azért bőven lehet következtetni, például hogy az illető milyen értelmi képességekkel rendelkezhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!