Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Akiben van egy kicsi magyar...

Akiben van egy kicsi magyar érzelem az miért rasszistaneonáciszkinhed?

Figyelt kérdés

Nem provokáció vagy rosszindulatú kérdés, úgyhogy remélem nem törlik.

Elegem van abból, hogy Magyarországon lassan elfelejtik az emberek a magyar szó fogalmát, lassan azt sem fogják tudni, hogy mi az, hogy magyar. Rosszul vagyok amikor a kortársaim az amerikás meg londonos vagy milyen ruháikban szaladgálnak, könyörgöm... Magyarországon élünk még mindig. Ha meg én felveszek valamilyen magyaros ruhát akkor csúnyán néz rám az emberek 70%-a (főleg, hogy Borsodban élek). És miért kell védeni a cigányokat? Ezzel csak azt érjük, vagyis értük el, hogy már nekünk kell félni tőlük, ha nem félek akkor rám jönnek 15-en vagy én leszek a környék nácija akit utálni kell. A szüleim/szüleink dolgozzák szarrá magukat, hogy a 'kisebbség' élhessen, pedig igazán dolgozhatnának ők is, ha mi magyarok tudunk tanulni és dolgozni, akkor ők miért nem? Csak akarni kell. Úgy élnek mintha afrikai éhezők lennének, akiket halálra kell sajnálni, az a baj, hogy ők nem is akarnak normálisan élni. Mindig csak a bajt keresik, meg hogy hogyan lehet átb@szni a másikat. Ennyi pénzből én már milliárdos lennék. Tegnap a barátnőmmel a Tescoban dezodort akartunk venni, megszagoltuk őket, erre jön a biztonságiőr, hogy ne fújkáljuk azt a sz@rt meg ott piszkált minket, tőlünk 3 méterre a cigányok meg szedték szét a boltot, rájuk nem szólt. Nem is értem... megkérdeztem tőle, hogy nem látja amit azok csinálnak, erre elment. Hát mondom akkor jó. Egy másik emberi élet csak max 10 évet, ér mert ők a kisebbség. Bezzeg ha én kinyírnék valakit akkor kapnék vagy 30 évet. Ha egy roma megöl egy magyart, az nem rasszista gyilkosság amúgy? Van egy 86 éves néni ismerősöm, egyik este a sötétben sétált haza a boltból, az egyik utca végén ott állt 3 cigány (gondolom a kocsmából jöttek) és köszöntek neki, ő nem köszönt vissza mert nem is hallotta (egy kicsit nagyot hall) erre le vénkurv@zták, szerintem ha nem lettünk volna mellette akkor még ki is pakolják. Erről az uborkás eset jutott eszembe, amikor egy öreg bácsi áramot vezetett a kerítésbe, gondolom hallottátok; mi az, hogy megélhetésből lopni? A kapát mindenki tudja használni, víz van, lehet ültetni. Nem kell hozzá nagy tudomány. A szüleim csúsznak a számlákkal, küldték valamelyik hónapban a felszólítást, anyumat felidegesítette és bement és megkérdezte, hogy hány cigánynak küldenek ilyen felszólításokat és a csak lapítottak az asztal mögött. Miért kell őket ennyire védeni? Kik ők? Kicsit én is félek tőlük, de nem mutatom ki mert akkor csak cseszegetnének. Néha véletlenül túl őszinte vagyok hozzájuk ezért gyakran kerülök olyan helyzetbe, hogy akár meg is verhetnének. De nem érdekel, inkább verjenek meg, de ne higgyék azt, hogy félek és ezért bármit megtehetnek. A tüntetéseken a MAGYAR rendőrök miért a magyarokat támadják? Maradandó sérüléseket okoznak egy embernek büntetlenül. Szerintem ez elfogadhatatlan. Oké, tudom, gondolom ők is parancsot kapnak. Más országban örömmel lengetik a zászlóikat, vesznek fel olyan dolgokat amik az országaikat képviselik, itt meg rasszista akinél magyar zászló van. Miért? Miért nem élhetünk Magyarországon magyarként? Miért kell a saját hazánkban elnyomva élni? Láttam egy olyat, hogy 2 ember énekelte a Himnuszt és elvitték őket a rendőrök. Szerintem nem igazán lesz itt jobb a helyzet, de a remény hal meg utoljára. Nem akarom elhagyni Magyarországot mert úgy érzem, hogy nem lenne helyes, hiszen ide születtem, de így nem tudom mi lesz. Lassan én is felnövök, családot szeretnék majd, de ahhoz kell munka, pénz és az ugye ebben az országban hibás. Lenne még nagyon sok mondani/kérdeznivalóm de egyelőre ennyi.

Szerintem jönni fognak a 'csak lázadsz, majd beletörődsz' típusú válaszok. Erre azt mondanám, hogy igen lázadok, és szerintem ezt több embernek kellene és akkor nem lennénk itt.

Mégegyszer mondom, semmi rosszat nem akartam ezzel mondani. Elnézést ha valakit esetleg megbántottam.

15/L

2012. aug. 21. 22:00
 1/4 A kérdező kommentje:

Akkor meg minek írsz?

Hasonló válaszolók kíméljenek.

2012. aug. 21. 22:12
 2/4 anonim ***** válasza:

15 évesen megrémít, hogy ilyeneken gondolkodsz, bár teljesen egyetértek veled.

Saját vélemény, saját okfejtés: 1918 óta amikor ugye szétosztották az országunkat, csak arra megy ki a játék, hogy a magyarokat eltüntessék a világból. Mi értelme volt egy ekkora országot feldarabolni, amelyet semmilyen felelősség nem terhelt az első világháború kirobbantásáért. Nyilván valakinek érdeke fűződött hozzá. Aztán kicsit ugorva az időben a közelmúltra: a magyar gyárak több, mint 95%-a megszűnt, helyükbe jöttek a multik, a külföldi cégek, amelyek kiviszik a profitot az országból. Az EU megszabja nekünk mit termeljünk, abból mennyit, ilyen-olyan szankciókat alkalmaz. A földek átkerülnek külföldi tulajdonba. A bűnözés az egekben van, de a bűnösöket nem büntetik meg. Helyette a becsületes adófizetőkön verik el a port a rend őrei is. Inkább elfognak egy tilosban parkolót mint egy gyilkost, vagy egy olyat aki kirabolt egy idős nénit.

Arra megy ki a játék, hogy kiirtsanak minket. Hiába hangzik röhejesen, csak végig kell gondolni az egészet.

Aki meg tenni akar valamit, azt elhallgattatják, vagy csak simán bemocskolják a nevét, például lenácizzák.

A biztonsági őr nyilván azért ment oda hozzátok, mert kislányokat könnyebb molesztálni mint hordában járó cigányokat, akik bármikor meglincselhetik. És akkor még belőlük csinálnak áldozatot.

Jól látod, a cigányok nagy része nem fizet adót (tisztelem azokat akik mégis), sőt az áramlopásokat beépítik az adófizetők számlájába, és mindjárt mi fizetjük helyettük.

Közben az élő fába is belekötnek, gyilkolnak, rabolnak, erőszakolnak, és amikor nagy ritkán elkapják őket, akkor valamelyik szennycsatorna csinál velük egy riportot, és mindjárt visszavedlenek szerény becsületes emberkévé. Holott előző nap gond nélkül átvágta volna a torkodat.

Örülök, hogy te még bízol és remélsz és tenni akarsz, neked van igazad. De én már belefáradtam ebbe. Tudom, hogy a fent leírtaknak mondok ellent, de mára azt látom, hogy aki normálisan akar élni, feleség, gyerekek, lakás autó, stb, az minél előbb elhúz ebből a mocskos országból és máshol kezd új életet.

2012. aug. 21. 22:25
 3/4 AtyeszLL ***** válasza:
Jó úton jársz. Nézz egy kicsit jobban szét, és ne hidd el sem a Kurucz infó, sem az RTL, sem a HÍR tv hülyeségét. Hámozd ki belőle az igazságot. Az egyik, erre, a másik arra csorbít, és manipulál. Nézd az ok, okozatot. Egyébként nagyon örülök, hogy valaki felismeri, hogy nem szabad elmenni innen, mert van egy népcsoport, aki pont erre vár. Majd Ők idejönnek, mert Ők tudják, hogy itt jó, csak velünk éreztetik, hogy máshová kéne menni.
2012. aug. 21. 22:32
 4/4 anonim válasza:
Szerelmes vagyok :$ :DD Komolyabbra fordítva a szót teljesen egyetértek veled, és nem sok ilyen idős lányt ismerek aki így átlátja a dolgokat. 16/F (szintén Borsodi :$):D
2012. aug. 23. 02:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!