Ha újra születhetnétek és megválaszthatnátok, milyen nemzetiségűek lennétek szívesen?
Figyelt kérdés
2009. júl. 24. 09:27
1/27 anonim válasza:
Ha megválaszthatnám, hogy milyen nemzetiségű legyek, akkor amerikai lennék és az USA-ban élnék.
2/27 anonim válasza:
én is vagy USA, vagy nekem különös vonzódásom van a spanyolokhoz, azaz a kettő közül vmelyik
4/27 anonim válasza:
szintén USA-ba születnék szívesen, de indiánként.
vagy pedig magyar lennék megint, esetleg angol...
5/27 anonim válasza:
Én Skóciában élő skót lennék szívesen :D
7/27 anonim válasza:
Jamaikában, vagy Dél-Amerikában élő néger csajszi
8/27 anonim válasza:
Hu! Ez jó kérdés, még soha nem jutott eszembe, de msot elgondolkodtatott.
Én ausztrál vagy új zélandi lennék. Értelmesebbek mint az amcsik és sokkal nyitottabbak és érdeklődöbbek is, mégis meg van bennük is az amcsik nyugalma és lazasága. :) Irigyelem őket ezért! :)
9/27 anonim válasza:
sztem tök mindegy, csak szóval valahogy tőlünk nyugatra, ennyi ....
10/27 anonim válasza:
Én az Amazonas őserdőben egy még fel nem fedezett népcsoport egyik tagja lennék szivesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!