Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lányok, verekedtetek már...

Lányok, verekedtetek már másik lánnyal?

Figyelt kérdés
Olyanok válaszát várom, akik már igen. Miért történt és hogy zajlott a bunyó? Köszönöm előre is.

2012. aug. 21. 07:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen úgy arcon csaptam egy lányt,hogy a falnak zuhant. Édesanyámat szidta,amit senkitől sem tűrök el,egész nap piszkált, elmondott mindenféle senkinek, visszaszóltam,de nem nagyon érdekelt. Viszont elkezdte anyukámat szidni, amit viszont nem viselek el,őt is elmondta minden sz-rnak,meg ribancnak,hogy 19 évesen szült engem,és hogy ez mekkora gáz,és hogy semmirekellő meg ilyenek, erre fogtam magam, vidáman odasétáltam és megütöttem,de úgy,hogy a falnak esett. Meg is maradt az ütésem nyoma 2-3 napig rajta. Nyilván én kaptam érte szaktanári figyelmeztetést, meg én voltam a szemét,hogy lány létemre verekszem (soha nem volt velem probléma a suliban egyébként,és ezután sem csináltam semmi ilyet), de nem érdekelt, kiálltam magamért.
2012. aug. 21. 08:06
 2/3 anonim ***** válasza:
95%

Nem verekedtem csak testközelből láttam :D

Valami pasi miatt volt vita, és az egyik csaj tipegett gyorsan a helyszínről a 15 centis tűsarkújában, a másik csaj meg levette a cipőjét és rohant utána, majd hangos szóváltásba elegyedtek és az egyik elkapta a másik haját teljes erőből, a földre vágta és közben üvöltözte hogy most megöllek te r*banc. A köves úton verekedtek a földön, aztán megpróbált felállni a csaj de ahogy sikerült neki, akkorát löktek rajta hogy kitört a bokája :S Aztán mentőt kellett rá hívni mert csomó apróbb sérülés és a törött bokája miatt már nem volt képes lábraállni.

Én csak álltam ott hajnali fél2 kor, pasim úgy szorított magához mint az állat, nem tudom miért, közöm sem volt az egészhez, de a végén már annyira nem bírtam türtőztetni magam a pipiharc láttán meg ahogy szidkozódtak, hogy a vállába temettem az arcom és sírásig röhögtem magam:D Többen azt hitték hogy ismerem a csajt és sírok miatta, engem is elkezdtek szidalmazni, hogy miért nem segítek a barátnőmön, de közöltem velük hogy azt sem tudom kik ezek.

Pluszban mi évfordulót ünnepeltünk szóval kicsit spiccesek voltunk, valószínűleg ezért tört rám a kegyetlen röhögés :S

Szegény lány jól megkapta a magáét :S

2012. aug. 21. 08:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen, egyszer, de nem én kezdtem. Az egyik csaj totál ki volt rám akadva, amiért én voltam az akkori infó tanárunk kedvence - féltékeny volt meg minden - és az egyik szünetbe, mikor bent maradtam a tanárral kb 2 percet dumálni, a folyosón odajött hozzám és elkezdett kioktatni, hogy mit képzelek én magamról, meg hogy a tanár és köztem biztos van vmi. (Fiatal tanár volt, a félreértsek elkerülése végett..) Nem válaszoltam, mert hát na, mit mondjak, erre őszerinte a hallgatás beleegyezés és felpofozott... én meg visszaadtam neki. A tanár végignézte mindezt, szétválasztottak minket a fiúk, aztán pechünkre jött az igazgatónő és elbeszélgettünk vele az irodájába. A kis csaj kipakolt, hogy micsoda dolog már ez a kivételezés stb meg elmondta a bugyuta kis feltevését, mire behívta az igazgatónő a tanárt és huszadszorra is elmagyaráztuk, hogy köztünk nincs semmi..:DD Végül tényleg nem lett, de hát a csajszinak, aki mellesleg osztálytársam is, nagyon tetszett a tanár, féltékeny volt. Fél év után már más tanított minket... a tanár úr kapott egy jobb álláslehetőséget...utána egyszer-kétszer még találkoztam vele, kávéztunk is, de egy idő után lett barátnője, akivel a mai napig együtt van... végül nekem is lett barátom...szóval sok hűhó a semmiért a csaj részéről..:DDD (Aki mellesleg a mai napig szingli...)

Akkoriban 16 évesek voltunk...

Kb 2 éves történet ez...

2012. szept. 7. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!