Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csinâljak? Menjek vagy ne?

Mit csinâljak? Menjek vagy ne?

Figyelt kérdés

20éves vagyok a bátyámnak az élettársa 25éves és mindkettőnk párja elment külföldre dolgozni és felajánlotta hogy aludjak náluk pár napig míg szabin van! Beleegyeztem de fèlek hogy nem fogom magam jólérezni! Csütörtõk délelőtt mennék és szombaton 3fele érkeznék! Szomszéd városban laknak de valahogy mègsem vágyok! Na meg pénteken este már beszélhetnék a párommal neten de nekik nincs gép de telóról tudnèk irni vagy hívna!

Na de a lényeg az hogy menjek-e ha nem lehet azt is megbánom! Végülis mennénk 3asban a kisfiúkkal strandra!

2012. aug. 20. 18:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát a bátyád nem?Szerintem nem lesz semmi gond ;)
2012. aug. 20. 19:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Az igen,egyetlen kérdés sem felelt meg????
2012. aug. 20. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!