Egy barátnőnk folyton hazudik nekünk, hogyan állítsuk le?
Nekem is ilyen az egyik "barátnőm", habár nem tudom, milyen barát az, aki hazudik. Valami lelki problémája lehet, nem szeretik vagy nem elégedettek vele otthon a szülei, ezért így szeretne kitűnni a többiek közül az iskolában, így akar jobb, felsőbb rendű lenni. Az én barátnőm pl. kitalálta, hogy az angol ismerőse eljön hozzájuk helikopterrel; meg hogy a Nyíregyházi Fősulis diplomával ő kimegy külföldre elhelyezkedni; ja és már tengerbiológustól kezdve a projektmenedzseren át a pilótáig már minden akart lenni :D
Hogy mit lehet vele tenni? Semmit. Én már az enyémnél rákérdeztem, de nem is vette fel, ugyanazokat a történeteket elmondja megint és megint tök élethűen, szerintem még maga is elhiszi, annyit mondogatta. Nem kell vele foglalkozni, hadd élje a saját világát, legfeljebb majd az élet hozza majd neki a pofonokat...amúgy ez már beteges és pszichológusra lenne szüksége, de ha saját magának se vallja be, hogy valami probléma van, akkor nincs mit tenni. Majd legfeljebb leugrik egy hídról, mert már "kitanulta, hogy kell repülni az embernek", és akkor (ha túléli) majd a kórházban hívnak hozzá agytúrkászt.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!