A barátnőnk szerintem túlzásba viszi a WoW-ozást, szinte már a karakterén keresztül "él! " Aggódunk miatta, mit tehetünk?
Szerintem kossetek kompromisszumot. Regen en is sokat wowoztam (kesobb az MMORPG-fuggosegrol irtam szakdolgozatot), mostmar mertekkel csinalom, mert megijedtem, hogy elvesztem azokat a barataimat, akikkel minden nap talalkozhatok, es marad egy csomo sved-spanyol-olasz ismerosom, akik isten tudja, hogy igazabol fiuk vagy lanyok.
Jo lenne ezt tudatositani a baratnotokben, leulni vele beszelgetni errol. Nyilvan nem ertitek, hiszen ti sosem voltatok ebben benne. Kezdetben mondjuk nevezzetek ki a heten egy estet, ami csajos este, a tobbi nap meg hagyjatok raidelni (ez a "csoportos foglalkozas" neve a wowban ;D), hiszen mivel a Wow az elso szamu hobbija, es ennek egyik fo aspektusa a raideles (ami amugy, nagyon elvezetes - haverok, izgalom, sikerelmeny), nyilvan oromet okoz neki. Kesobb a csajos estek szama nohetne 2-3 estere, de egy nagyon fontos: semmikeppen se probaljatok meg teljesen lebeszelni a hobbijarol, mert pont az ellenkezo hatast fogjatok elerni vele, mint szeretnetek. Esetleg egyszer felajanlhatnatok, hogy mutassa meg nektek, mi ebben a jo (valoszinuleg elsore nem fog tetszeni, de nem is baj), igy ti is kapnatok egy kis szeletet az o vilagabol, es o sem erezne ugy, hogy teljesen elitelitek ot.
Azt fontos meg megertenetek, hogy ezek a raidek elore megbeszelt, felig-meddig kotelezo programok, amikrol a legtobb jatekost nem lehet csak ugy elrangatni. Ez ugyan olyan, mintha veletek megbeszelne valamit, es hirtelen lelepne, vagy el sem menne, mert valaki mas elhivta mashova. O ott ugyanugy baratok kozt, jol erzi magat, mint veletek.
Erről tudok írni mert régen én is wowfüggő voltam!Leírok neked pár módszert ami segít ebben:
1.Ha már nagyon játszani akar akkor mutassatok meg neki pár olyan FPSt amit idővel abba lehet hagyni!pl.:CS COD
2.Mondjátok meg neki hogy ez igy nem mehet tovább és nem barátkoztok vele ha ez igy lesz és akkor talán abba hagyja!
3.Utáltassátok meg vele úgy hogy nyomjátok le mindig duelbenXD persze ez csak akkor működik ha a lány nem pve-sXD
Kedves utolsó, szinte egy kukkot sem értek a válaszodból! :(
üdvözöl egy szg-játékokról mit sem tudó őskövület...
"Ez ugyan olyan, mintha veletek megbeszelne valamit, es hirtelen lelepne, vagy el sem menne, mert valaki mas elhivta mashova."
Dehát pont ugyanezt csinálja!!!!!!!!!!!!!!! megígéri, hogy péntek este jön, aztán nem jön! És nekünk elég sz.rul esik, hogy a névtelen, arctalan "ismerősök" fontosabbak a valódi barátainál, hogy velük jobban érzi magát!
"O ott ugyanugy baratok kozt, jol erzi magat, mint veletek."
És velük miért jobb?
Orulok, hogy a valaszombol sikerult a "lenyeget" kiszurni - leirtam a tanacsaimat, esetleg azt megfogadhatnatok, ha gondoljatok. Meg mindig azt mondom, hogy ezt vele kene megbeszelnetek, es radobbenteni, hogy igy elveszit titeket. Nem tudom, hogy jobb-e, de en nem teszek kulonbseget a barataim kozott, ugyanolyan fontosak azok, akikkel ritkabban talalkozom, es jatekon keresztul tartom a kapcsolatot, mint a "valodiak", sot, a virtualisakkal meg konnyebb is bizonyos szempontbol a kapcsolattartas es a kozos program, mig valoszinutlen, hogy a legjobb baratnomet naponta felhivom, vagy o minden delutan kozos programot akarna csinalni.
Ha ilyeneket csinal, hogy nem jelenik meg, akkor meg koppintsatok az orrara, es mondjatok meg neki, hogy nagy parasztsagot csinalt. Ez nem a Wow hibaja, hanem a baratnotoke, es igen, a tietek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!