Magyar emberek viselkedése?
Szerintetek is elviselhetetlenek vagyunk? ÉN már alig várom, hogy elköltözzek külföldre, kb. 10 embert tudok megszámolni akiket bírok és nem bsztak még át. Ismerőseimet következő csoportokba sorolnám :
1. a depisek - kb. ismerőseimnek a fele ebbe a csoportba tartozik
2. a nagyképűek - ismerősök negyede, teljesen tökéletesnek vélik magukat, és (itt most a lányokra célzok) rohadt beképzeltek ha tudják magukról, hogy akár egy kicsit is szebbek az átlagnál. Ezt külföldön egyáltalán nem érzékeltem (pl. Lengyelo. pedig ott is szépek ám)
3. az etnikumok, az erőszakosak - ide inkább nem írok semmit de ők is az egyik nagy okuk annak, hogy minél hamarabb el akarok innen tűnni.
Én látom nagyon borús szemmel a világot?
A világ egységes. A fent leírt hülyékkel bárhol találkozhatsz. Ráadásul Te leszel a jöttment bevándorló, aki elveszi a született bumburnyákoktól a munkát.
...
Próbáld meg Lengyelországot, de készülj fel nyelvtudással, és el kell viselned a bigott katolicizmust!
Az ismerőseidet 3 csoportba osztottad. Melyik csoportban vannak azok akikkel jól elvagy, és értékelik az állítólagos vidám természetedet? Csak azért is kérdezem mert a vidám embereknek nem szokásuk borús szemmel látni a világot. Némi ellentmondásban vagy önmagaddal.
A felsorolt embereket bárhol megtalálod a világban, nem csak a magyaroknak vannak negatív jellemvonásaik. Ha ezért akarsz elmenni az országból, akkor nagyot fogsz koppanni. Sehol sem fogsz mindenkit szeretni, és sehol sem fog téged mindenki szeretni.
# 3/7-nek: Hát a jenkik? Hát a németek?
A kérdezőnek: A magyarokkal sokkal többet találkozol int másokkal. Vö.: "A kémia olyan, mint a szkatol. Nagy hígításban rózsaillatú, töményen szar szaga van."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!