Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tudnék csinálni? Segítség!

Mit tudnék csinálni? Segítség!

Figyelt kérdés

Szóval én egy város melletti faluban lakom. Ide csak kiköltöztünk, oda járok suliba, még ott dolgoznak anyáék. Mi itt a főutca mellett van, szóval nem lehet biciklizni, bandázni az úton. Itt a faluban alig ismerek valaki hasonló korút, mert a közelünkben, ismeretségi körünkben nincs. Ha a nagymamáméknál vagyunk, akkor ott nagyon jó, mert az egész utca este kint trécsel. Ott van velem egyidős is, de őke sem igazán ismerem, mert nem sokat találkozunk. Rendben, vannak barátnőim, de bent laknak a városban. Egyedül nem engednek be anyáék, kocsival még nem hurcolásznak folyton. Hiányzik az esti hangulat, a barátnőzés, bandázás. Ráadásul anyáék baráti társaságában az összes gyerek annyi idős, mint a húgom, szóval nyaralni is úgy megyünk, hogy anya barátnője, apám haverja, húgom játszópajtija, én még egyedúl.

Szerintetek mit tegyék? Segítsetek kérlek!

Egy elkeseredett 13 éves lány

2012. aug. 17. 21:10
 1/1 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibákért, telefonról írtam. :S
2012. aug. 18. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!