Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti mit szoktatok csinálni...

Ti mit szoktatok csinálni amikor ott alszik nálatok a barátnőtök? (lány-lány barát:D)

Figyelt kérdés
2012. júl. 28. 11:31
 1/10 anonim válasza:
41%
ÉN NEM ALUDHATOK OTT? f/16
2012. júl. 28. 11:38
 2/10 A kérdező kommentje:
ööö...nem...:DD
2012. júl. 28. 11:42
 3/10 anonim válasza:
100%
Meghivom a barátnőmet beszélgetünk (nem vagyunk lezbik)játszunk stb aztán alszunk ennyi
2012. júl. 28. 11:45
 4/10 A kérdező kommentje:
igen, én se úgy gondoltam hogy lezbik hanem..barátok :D
2012. júl. 28. 11:50
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi mindig beszélgetünk, netezünk, zenét hallgatunk, filmezünk, aztán alvás. Mivel emeletes ágyam van mert régen egy szobában voltunk a bátyámmal így nem egymás mellett alszunk legalább és mindketten elférünk kényelmesen :) Amikor egy fiú barátom jön át, nem vagyunk együtt csak haverok vagyunk, akkor is netezünk beszélgetünk zenét hallgatunk, aztán alvás ő fent én lent alszom. A szüleim szívesen látják őt ahhoz képest hogy fiú mert az én anyám legjobb barátnője az ő anyjának és megbíznak benne. Amikor meg a barátom jön át akkor együtt alszunk összebújva nézünk filmet. Tudom hogy ez kicsit fura szexelni is szoktunk amikor már a szüleink alszanak, 18 évesek vagyunk egyébként a szüleim egyedül nála szokták húzni a szájukat de szerencsére nagyon kedves velük a barátom és apám nagyon bírja a fejét saját fiaként szereti már lassan jobban mint a saját fiát, végül is ezért aludhat itt. Amikor a barátnőm is ittvan akkor visszafogjuk magunkat, amikor meg a srác haverom akkor szintén, a srác jóba van a barátommal évfolyamtársak régóta ismerik egymást szerencsére attól sem kell félnem hogy összeverekednek miattam meg a haverom már udvarol másnak szóval a páromnak sem kell miatta féltékenykednie szerencsére, pedig régen volt ilyen :S
2012. júl. 28. 11:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Filmezünk, aztán reggelig beszélgetünk. :D

Én 21 vagyok, ő 20.

2012. júl. 28. 12:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Tehát gyakorlatilag itt sem alszik.... :D
2012. júl. 28. 12:33
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Általában azért alszik nálam valaki, mert olyan hosszú a program, hogy már nem tudna hazamenni. Szóval nem az ottalváshoz keressük a programot, hanem a program miatt van ottalvás. Pl. ha filmet nézünk, eleve 10 felé állunk neki, mert addig még csinálunk valami kaját, dumálunk, kitaláljuk, hogy inkább mégis a másik filmet nézzük, stb., és nem ritka, hogy ilyen jó hosszú, háromórás filmeket nézünk, valahogy amiket szeretünk, azok sose rövidek. 11 után meg már nincs busz, úgyhogy alap, hogy itt alszik a barátnőm is.

De szokott ilyen lenni akkor is, ha nálam jön össze a társaság dumálni, aztán elmegy az idő éjfélig, egyig, van, aki elmegy taxival, van aki inkább itt marad. Volt már olyan, hogy nyolcan aludtunk itt, ketten a földön, hatan az ágyon :D

2012. júl. 28. 14:30
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

-bemegyünk a városba szórakozni

- beszélgetés

- filmnézés

- kártya

- kajálás

- borozás

2012. júl. 28. 15:52
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi főztünk,csináltunk salátát,meg valami húsos tésztás cuccot,dvd-ztünk,lementünk cigiért,dumáltunk,ittunk,a teraszról szívattuk az embereket,szóval lementünk 3 éves szintre.23L
2012. júl. 28. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!