Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Bartos CS...

Mi a véleményetek Bartos CS Istvánról? (youtube)

Figyelt kérdés
Youtube-n van csatornája. Kort és nemet is írjatok, köszi :D
2012. aug. 17. 16:09
1 2
 11/14 anonim válasza:

szerintem nagyon nagy arc. bár kicsit furcsállom hogy semmi baja nem lett a kutyaszartól meg ezektől:D

viszont tiszteletem hogy jóizűen is tudja enni a sokol rádiót az, A, CS, ZS, R vitaminban gazdag "ételeket" és hogy van saját, bartosista fodrászata. Valamint azért is, hogy olyan ötletgazdag, hogy kitalálta a bartosista pogácsát, a gumicsizma ebédet :)

éljen a möster!!!

2012. dec. 11. 21:11
 12/14 anonim válasza:
ja és utsó kommentelő voltam, 13/L
2012. dec. 11. 21:12
 13/14 anonim válasza:

én sajnálom őt hogy ez lett belőle,nem tehet róla hogy az elmebeteg ávós komunista alkesz nagyapja nem adott neki zabálni,nem csoda h pica disorder-e lett neki (betegség amikor valaki minden szart megeszik).Beleolvastam a Sötétség rabságában c. könyvébe amit még 2001ben irt,ott még aránylag normális volt,csak sztm kib@szott vele az élet,depressziós aztán skizofrén lett. Sztm ha más nevelést kapott volna akkor értelmes ember lett volna. Naponta találkozok csövesekkel amikor várok a vonatra,de egy sem beszél Marxizmusról meg Verne könyveiről. Azt is mondta 1 videóban h a suliban kiközösitették. Ha a szülei mellé áltak volna akkor nem ez lett volna belőle. Engem is kiközösitettek de normális anyám van aki azt mondta hogy tanuljak hogy ne fizikai munkásként rohadjak vmi gyárban. Amúgy sztm tök vicces fazon,kár hogy tönkreteszi magát a sok sz@rral amit lenyel meg besziv. Nem veszem komolyan amit mond,szórakozásból nézem. Sztm sokkal viccesebb mint az Éjjel nappal Budapest-ben a hülye k.rvák. Azon se csodálkozok hogy lemondja a nőket...az anyja biztos csak 1 csicska birka asszony volt (mint a nők 90%a,tisztelet a kivételnek aki nem szopkod f@szt 1 szaros pólóért meg nem tart 1 kolbászért 1 egész disznót)aki az helyett hogy a fiával törődött volna inkább az alkesz férje f@szát őrizte. Btw sztm az a szégyen hogy 1 elbaszott bolond paraszt-csöves értelmesebb mint a TV műsor. :D

19 éves csaj vagyok úgy bizony dááá miaú

2013. máj. 13. 14:52
 14/14 sirmugger válasza:

Én gyerek korából ismerem még székesfehérvárról: konkrétan volt szerencsém vele egy osztályba járni az általános iskolában, ha jól emlékszem az utolsó évben már elhagyta az intézményt. Híres volt az iskolában, mindig kész tömeg vette körül a szünetekben. Akkoriban persze a bartosizmust még nem hangoztatta , más baromságokat viszont igen. Heccből adtak neki akkor is dolgokat ( pl erőspaprikát, rovarokat ) amiket meg is evett. Arról nem tudok hogy akkoriban alkoholt fogyasztott volna. Szülei is átlagosak voltak se szegények se gazdagok. Az egy Baromság hogy miattuk lett olyan amilyen.

Már gyerek korától rivalda fényre vágyott , feltünősködni és egyben persze jó távol helyezkedni az átlagos viselkedéstől. Persze a gyerekek gonoszak igy sokan bántották is akkoriban ezekért a dolgokért. Hogy azóta mi történt vele azt nem tudom egyszer láttam a Fehérvár TV-ben még valamikor 2004 -körül egy kultúrális műsorban. Mint költőt hívták meg, furcsán zavartan viselkedett de még amúgy normálisan nézett ki. A youtubos videok eléggé megdöbbentettek nagyon durván leépítette magát az biztos

akohol, és gyanítom drogok műve. Azt erőssen kétlem hogy azokon a dolgokon élne amiket mutogat a videokon, normális ésszel belátható hogy abba igen hamar belehalna.. Szerintem feltünésből a videok kedvéért benyel néha pár hülyeséget abból még ha szerencséje van nem lessz baja bár egyszer nagyon megjárhatja vele. A 10 -en éves korosztály számára lehet, hogy ő kultfigura. De a videokkal csak adják alá a lovat. Nembeszélve arról hogy így még jobban elzűllik. Kinek lessz jó ha egyszer belehal a hülyeségeibe ?? Nem kéne ezeket a videokat csinálni szerintem.

33/F

2013. aug. 21. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!