Mi a véleményetek Bartos CS Istvánról? (youtube)
Kedves első az Csatkai Rezső úr, és szegény már meghalt.Am Bartos CS-t nem szeretem, a kedvenceim,Lakatos cshapo Csaba,Tarzan,Gyuluska,Szipus Alf,Árpi a 14. (most már 13.),Frájer kapitány és a legnagyobbak legnagyobbika Pepsi Béla :D
Kis összefoglaló videó: http://www.youtube.com/watch?v=Zyw96XvTtKg Sajna ebben közel sincs meg minden nagy ember, az én listám se teljes de nézzétek meg ;)
Szegény kérdező, sosem fog merni kiállni a saját véleménye mellett... szerencsétlen.
Bartos egy gyökér, de jókat lehet rajta röhögni. 19/f
Nem nevezném magam szerencsétlennek, csak kíváncsi voltam magatoktól mit írtok erre ;)
De ha nektek ő vicces, meg jó arc, akkor gratulálok.
Én személy szerint a Taigetoszról lerúgnám :)
Csak azt nem értem, ha ennyire hidegen hagy (állításod szerint) Bartos, hogy lerúgnád a taigetoszról, akkor mi a fészkes fenének teszel fel róla kérdést? Ennyire nem találod még mindig a helyed a nagyvilágban? Döntsd már el, hogy balra vagy jobbra mész kisember... jézusmária. Vagy vegyél példát Bartosról, legalább egy kicsit előrébb jutnál, mint ahol most vagy. És senkit sem érdekelnek a hazugságaid, szóval akár kussban is maradhatsz.
Ja igen, ha lerúgnád, akkor meg mi tart vissza? MIÉRT ÉRDEKEL TÉGED MÁSOK VÉLEMÉNYE? BETEG AZ ÉRZÉKENY KIS LELKED? Menj és rúgjad be a villamos elé vagy amit akarsz... különben is ilyen kérdések feltevése helyett inkább szállj fel 1 villamosra és próbálj meg beülni az emberek közé, mint minden normális, aki ezt teszi. Mert láthatóan neked egyedül még az sem megy. Mindig kell melléd vki, akitől megerősítést kap az érzékeny kis lelked. Utána meg jössz másik accountal más formában, juj.
Hallod öcsém te nagyon gáz vagy xd
Rohadtul nem kell nekem megerősítés, csak felmérést tartottam :D
De mivel látom veled máshogy nem lehet beszélni, csak bunkó módon, ezért gyere és szopd kereysztbe a farkamat búzagyerek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!