Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tanuljak, ha nagykövet...

Mit tanuljak, ha nagykövet szeretnék lenni?

Figyelt kérdés
A lényeg igazából,hogy a diplomácia terén dolgozzak.Tudom,hülye kérdés,de tisztára elhivatottnak érzem magam,most megyek egyetemre,és a "vágyamnak" megfelelő szakra mennék,csak nem tudom,melyik lenne ideális.Vagy az is jó lenne,ha valaki elmagyarázná,hogy megy ez az egész. Ha ez a kérdés nem ebbe a témakörbe való,akkor hol tegyem fel? Előre is köszi!:)
2009. júl. 22. 20:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Van ilyen, hogy nemzetközi kapcsolatok szak. Meg persze a külkereskedelmi vagy nemzetközi jogi tanulmányok is jöhetnek. Diplomatának lenni azonban nem annyira hivatalnoki, mint inkább politikusi pálya. Nagykövet aligha leszel úgy, hogy nem egy párt ajándékozza neked a pozíciót.
2009. júl. 22. 20:52
 2/4 A kérdező kommentje:
És mondjuk a nemzetközi gazdálkodás szak?Úgy hallottam,azzal többre lehet menni...
2009. júl. 22. 21:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem leszel nagy követ !

ha tudnád h az leszel, nem kérdeznél egy netes oldalon ekkora baromságot h mit tanulj :D

2009. júl. 22. 22:27
 4/4 A kérdező kommentje:
És ha mégis az leszek,milyen néven talállak meg,hogy értesíthesselek?
2009. júl. 22. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!