Valaki megfogalmazná nekem, hogy mi a baja az embereknek a zsidókkal?
Először is,Én nem vagyok zsidó. Csak épp nem értem, hogy miért gyűlölik a zsidókat. Mindenki zsidózik körülöttem meg hasonlók.
Ja, és miért mondják Orbán Viktorra, hogy cigány, Gyurcsány Ferencre meg, hogy zsidó?
Annyit tudok a zsidókról, hogy jól kereskednek. Eszesek. De ezért utálnák őket?
Valaki foglalja össze, mi a gond velük.
Hát, én nem gyűlölöm őket, de összefoglalom hogy tapasztalataim szerint, miért:
-Nos, mostanra övék a nyugati országrész jókora része, noha külföldiek. Az államnak nem lenne szabad külföldieknek földet eladni... :(
-Mindigis a pénz körül mozogtak, ez sokaknak szúrhatja a szemét, bár ehez köthető egy erős jó tulajdonságuk is: segítik egymást, felhúzzák egymást, és együtt érnek magasabb szintre.
-sosem volt államuk, Izraelt is mondjuk úgy megvették, és katonailag, erős szövetségeseket kihasználva lépésről lépésre kebelezik be,a palesztinok meg fel is dobhatják a lábukat a sivatagban... sokak szerint az országunkkal is ez folyik, észrevétlen gyarmatosítás...
-mert a holokauszttal takaróznak. Megvolt, szörnyű volt, embertelen bűnöket követtek el, de nehogymár azért ne lehessen megmondani egy rossz embernek hogy az, mert zsidó és rögtön antiszemitának mond.
-mindmáig újabb és újabb pereket indítanak és szedik meg magukat a holokauszt ürügyén. Ugye nem hiányzik egy országnak sem, hogy további pénzek kerüljenek ki a megcsappant államkasszából.
-meghozattak egy furcsa rendelkezést: tilos a holokauszt tagadás.. Azt kell mondjam, hogy bár én nem tagadom, nem is tettem soha a megtörténtét, mélyen sértőnek érzem, hogy a szabadságjogokat korlátozzák ilyn rendelkezésekkel. Az elvvel van problémám, nem a témával.
-Nem ismerjük őket, titkolózó, magának való népség, amit meg nem ismer az ember, attól fél.
és egy személyes tapasztalat egy zsidó nőről a tévéből: nyakas, nem tartja tiszteletben magyarországot, holott félig magyarnak vallja magát, a feltett kérdésre, hogy miért akaszt ki magyar ünnepen zsidó zászlót, nem adott normális választ, azonnal felfortyant és kikelt magából.
Szerintem szükség lenne arra hogy hasonló helyzetben inkább kezdeményezzen normális hagnemű társalgást, és akkor talán elmondhatná mit jelent számára a zászló kihelyezése, anélkül hogy túlérzékenyen reagálna..
2009-07-25 17:29
Jó lenne ha visszaemlékeznél az idei kampányidőszakra..
nem az MSZP dobálózott azzal a szlogennel, hogy válasszák őket, másként a neonáci rasszista szemetek kerülnek hatalomra?
Ennyit a szélsőjobbos cionista megszólalásokról..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!