Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Valaki megfogalmazná nekem,...

Valaki megfogalmazná nekem, hogy mi a baja az embereknek a zsidókkal?

Figyelt kérdés

Először is,Én nem vagyok zsidó. Csak épp nem értem, hogy miért gyűlölik a zsidókat. Mindenki zsidózik körülöttem meg hasonlók.

Ja, és miért mondják Orbán Viktorra, hogy cigány, Gyurcsány Ferencre meg, hogy zsidó?

Annyit tudok a zsidókról, hogy jól kereskednek. Eszesek. De ezért utálnák őket?

Valaki foglalja össze, mi a gond velük.

2009. júl. 22. 18:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

[link]

Arra akarok kilyukadni,hogy amit Balogh Artúr mond,az számomra nem mérvadó.

2009. júl. 22. 20:20
 12/19 anonim ***** válasza:
6%
Talán nem mindenki veszi észre (pl az átlagember) de minden a zsidók kezében van. A cigányok is, igen. A végén majd ő nevetnek jót.... Minden bizonnyal vagy fiatal vagy, vagy túl liberális, hogy nem érted ezt meg. Nem kell éjjel-nappal zsidózni a kocsmákban, de elszomorító ami itt folyik ,az tény.
2009. júl. 22. 22:31
 13/19 anonim ***** válasza:

Ha tudni akarod h konkrétan mi a baj a zsidókkal:

Előszőr olvasd el ezt:

[link]

Utána pedig ebből az első 3 fejezetet:

[link]

2009. júl. 23. 11:46
 14/19 anonim ***** válasza:
11%
Valamelyik nap hallottam két rasszista fiatalember beszélgetését és nem volt hülyeség, amit mondott az egyik,idézem: A rasszizmusnak fokozatai vannak. Először utálod a politikusokat,amiért nem tudnak rendet teremteni és csak szórják a pénzt. Utána a cigányokat, amiért lopnak,ölnek és élősködnek rajtad. Utána elkezdesz gondolkodni, hogy mi is van a háttérben, megismered a zsidókat és rájössz, őket kell igazán utálni. Mert a cigányokat és a politikusokat is ők irányítják.
2009. júl. 23. 11:53
 15/19 anonim ***** válasza:
Azért utálják a zsidókat, mert különböző cionista összeesküvés elméletet alkottak bizonyos paranoid skizophréniában szenvedő állatok, és sokan hisznek ezekben az elmletekben. Magyarországon főként a szélsőjobboldal dobálózik cionista elméletekkel propaganda célzattal. Tehát elmagyarázzák nekünk, hogyha nem ők jutnak hatalomra, akkor a zsidók átveszik az uralmat a kárpátmedence fölött, az ásványkincseink, és a termőföldjeink miatt. Persze jelen vannak hazánkban olyan befektetők, tőkések, akik ezzel a céllal érkeztek, de nem feltétlenül zsidók. Még azt szokták említeni, hogy a banki szférában mindenki zsidó, hát én hitelekkel és biztosításokkal foglalkozom, és se én se a banki alkalmazottak akikkel találkoztam nem zsidók.xD Ennyit erről.....
2009. júl. 25. 17:29
 16/19 anonim ***** válasza:
A magyar politikában a baloldalt zsidózzák a jobbot meg cigányozzák,de ennek gyanítom nincs semmi valóságalapja.
2009. dec. 29. 19:42
 17/19 anonim ***** válasza:
[link] Heh...
2010. febr. 4. 21:57
 18/19 anonim ***** válasza:

Hát, én nem gyűlölöm őket, de összefoglalom hogy tapasztalataim szerint, miért:

-Nos, mostanra övék a nyugati országrész jókora része, noha külföldiek. Az államnak nem lenne szabad külföldieknek földet eladni... :(

-Mindigis a pénz körül mozogtak, ez sokaknak szúrhatja a szemét, bár ehez köthető egy erős jó tulajdonságuk is: segítik egymást, felhúzzák egymást, és együtt érnek magasabb szintre.

-sosem volt államuk, Izraelt is mondjuk úgy megvették, és katonailag, erős szövetségeseket kihasználva lépésről lépésre kebelezik be,a palesztinok meg fel is dobhatják a lábukat a sivatagban... sokak szerint az országunkkal is ez folyik, észrevétlen gyarmatosítás...

-mert a holokauszttal takaróznak. Megvolt, szörnyű volt, embertelen bűnöket követtek el, de nehogymár azért ne lehessen megmondani egy rossz embernek hogy az, mert zsidó és rögtön antiszemitának mond.

-mindmáig újabb és újabb pereket indítanak és szedik meg magukat a holokauszt ürügyén. Ugye nem hiányzik egy országnak sem, hogy további pénzek kerüljenek ki a megcsappant államkasszából.

-meghozattak egy furcsa rendelkezést: tilos a holokauszt tagadás.. Azt kell mondjam, hogy bár én nem tagadom, nem is tettem soha a megtörténtét, mélyen sértőnek érzem, hogy a szabadságjogokat korlátozzák ilyn rendelkezésekkel. Az elvvel van problémám, nem a témával.

-Nem ismerjük őket, titkolózó, magának való népség, amit meg nem ismer az ember, attól fél.

és egy személyes tapasztalat egy zsidó nőről a tévéből: nyakas, nem tartja tiszteletben magyarországot, holott félig magyarnak vallja magát, a feltett kérdésre, hogy miért akaszt ki magyar ünnepen zsidó zászlót, nem adott normális választ, azonnal felfortyant és kikelt magából.

Szerintem szükség lenne arra hogy hasonló helyzetben inkább kezdeményezzen normális hagnemű társalgást, és akkor talán elmondhatná mit jelent számára a zászló kihelyezése, anélkül hogy túlérzékenyen reagálna..

2010. máj. 20. 00:34
 19/19 anonim ***** válasza:

2009-07-25 17:29

Jó lenne ha visszaemlékeznél az idei kampányidőszakra..

nem az MSZP dobálózott azzal a szlogennel, hogy válasszák őket, másként a neonáci rasszista szemetek kerülnek hatalomra?

Ennyit a szélsőjobbos cionista megszólalásokról..

2010. máj. 20. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!