Az amerikai délen van még kultusza az egykori Konföderációnak?
Figyelt kérdés
2012. aug. 15. 17:44
2/6 anonim válasza:
Hajjaj.
Nem véletlen, hogy délen vannak a legelvakultabb republikánusok, és a legbigottabb keresztények. És ez nem vicc, ez nem egyszerű tudatlan általánosítás - sok olyan ismerősöm van, aki megfordult pl. Texasban, és azt mondta, érezni lehetett, hogy ott megvetik őt európai származása miatt (bár ugyanez az ismerősöm azt is mondta, hogy akár más államokból érkezetteket is ugyanilyen előszeretettel vetnek meg).
3/6 delusion válasza:
Yepp, Texas a legjobb példa erre. Maga az állam gyakorlatilag egyenlő ott a "Dél" fogalmával, én sem voltam még kint, én sem általánosítani akarok, de tényleg így van.
4/6 anonim válasza:
Előnye azonban,hogy kevesebb a homoszexuális..
5/6 anonim válasza:
Utolsó, már miért lenne kevesebb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!