Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, van itt...

Mit gondoltok arról, van itt olyan lány, aki Pécsen albérletet hirdet/keres és közös albiba költözne vagy adott albijába fogadna suli miatt egy balhémentes, csendes srácot?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy szívesebben laknék lányokkal, unom már a srácok trehányságát, kockulásait, disznóólat. Ősztől Pécsett folytatom tanulmányaimat és érdekelne, van-e itt olyan nő, aki külön szobába természetesen, de befogadna albérletbe?
2012. aug. 15. 15:22
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nekem nem meleg srác kell, mert az rám izgul...a nők meg úgysem izgulnak rám mivel barátnőm van...
2012. aug. 15. 15:46
 12/18 anonim ***** válasza:
van neki is pasija..legalább annyira nem izgulna rád,mint te egy csajra,hisz neked is van barátnőd ;)
2012. aug. 15. 15:48
 13/18 A kérdező kommentje:
Pont ezért nekem csaj lenne a jó mert ok hogy meleg meg minden de az a stílus amit a meleg férfiak képviselnek, kiráz a hideg. S ha nő, akkor meg eleve nem izgul rám, mivel van barátnőm, ha korrekt. Nos?
2012. aug. 15. 15:49
 14/18 anonim válasza:
Normális, balhémentes srácok nem kellenek a csajoknak.
2012. aug. 15. 22:48
 15/18 anonim ***** válasza:
A barátnőd miért nem fogad be?
2012. aug. 21. 20:27
 16/18 anonim ***** válasza:

Én is rögtön arra gondoltam, hogy miért nem a barátnőddel? HELYETTE te DIREKT ragaszkodsz hogy LÁNY legyen. Aha. Ha ennyire tök mind1, neked meg nem akarsz egyáltalán semmit, tökéletesen semmit. Csak ezek szerint hogy olcsóbb legyen az albi, meg ne legyen rumli.

Akkor nem holt mind1 ki megy oda? Elhiszem, hogy így van de mért nem kérdezel meg ismerősöket vagy valami? Ide beírod hát elég félreérthető akárhogy is mentegetőzöl.

2012. aug. 21. 20:33
 17/18 anonim ***** válasza:

"azért mert ezt a témakört olvassák a legtöbben"

Ez nem a szilárd erkölcs jele.

Ezek után normális lánynak eszébe se jutna odamenni. Gyanús a helyzet.

2012. aug. 21. 20:42
 18/18 A kérdező kommentje:
Hihetetlen mennyi kételkedő ember van és a legszomorúbb az egészben, hogy tele vagytok előítéletekkel. Hogy miért nem a barátnőmmel? Mert nem Pécsett tanul. Azt hiszem ezzel mindent megválaszoltam. S hogy miért lánnyal? MInt már írtam korábban, elegem van a srácok disznóolságából. Elkeserítő, mennyi a negatív ember. Nos, tudjátok én nem egy diszkópatkány vagyok. Mielőtt ítélkeztek keressetek meg a neten és olvassátok a gondolataimat. Igen, csakis csajozni akarok. Az fel sem merül az emberek fejében, hogy nem minden férfi olyan disznó, hogy alattomos módszerekkel próbáljon meg nőt szerezni. Köszönöm nincs szükségem erre. Nem kérek ezekből a kritikákból. :S
2012. aug. 21. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!