Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek visszahúzódó kedves lányok?
Nagyon vágyom egy ilyen lányra, de nem ismerek ilyet. Gondolom rajtam kívül még jó sokan. Léteznek még ilyenek? :(
17/F
nem. 16/l :D
na jó de. valahol biztos
én ilyen vagyok :)
kedves,barátságos,de visszahúzódó
én eddig még senkinek sem kellettem ,mert ilyen vagyok :(
pedig én sose leszek plasztik p*csa,mert a legtöbb fiúnak ezek kellenek..
örülök kérdező hogy neked az ilyen lányok jönnek be:)
20/L
igen lézetnek.... csak ti fiúk vissza húzódó lányra váfytok meg legyen pláza p*csa meg járjon bulizni és a vissza húzódó lányokat észre sem veszitek
honnan tudom mert én is ilyen vagyok és még ha olyan fiú is tetszik akit a lányok megvetnek és csak nekem jön be ők akkor is k*rva stilusú lányokat keresik
nem itt kéne sipákolni hogy nem találsz ilyen meg olyan lányt hanem csak szét kéne nézned a visszafogottabban öltözött lányok között is nem csak várni a csodára
A vissza húzódó lányból nem lesz semmi soha nem lesznek neki barátai se barátja legyen egyszerűen normális ne vissza húzódó a kedveségröl meg annyit hogy kedves lány van elég sok visszahúzódó kevésbé akad .....
(egy lány )
A 3. 18:15-s:
Én szívesen barátkoznék visszahúzódó lánnyal, ugyanis nekem sincsenek barátaim, mert a társadalom aljas mocskos emberekből áll, akik egyszerűen megvethetnek bárkit és ezzel elvágva minden lehetőségét attól, hogy a szükségleteit teljesítse, pl.: hogy barátai lehessenek.
4. 18:15-s:
Nekem ma ez az 1. kérdésem. Nick nélkül b+, honnan tudod, hogy ki és mi vagyok? Nyomorék! -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!