1/9 anonim válasza:
Persze, hogy vannak csak általában a kinezétük egyenes arányosságban áll a viselkedésükkel.
16/f
3/9 A kérdező kommentje:
ezt csak úgy kíváncsiságból kérdeztem,mert általában 5% visszahúzodó ,95% qurva
2012. jún. 11. 21:48
4/9 anonim válasza:
azért ne az osztálytársaidról készíts országos felmérést pls
5/9 anonim válasza:
Nem így van. Az önbizalomhiány és a barátnőhiány beszél belőled. A 95% az neked aki nem áll szóba olyanokkal mint te. Attól még nem k*rva. Igaz elég sok lány van aki rázza magát és lesz*rja a belső értékeket, de ez nem jelenti azt, hogy mindenki k*rva OKÉ? De mint már mondtam a csöndes lányok azért csöndesek és visszahúzódóak, mert ált. nem túl szépek.
6/9 A kérdező kommentje:
Igazad van :DD
2012. jún. 11. 21:55
7/9 anonim válasza:
Nem feltétlenül rondák!Én ismerek egy nagyon csendes lányt,akinek szép arca;,hosszú,barna haja és nagyon jó alakja van,ráadásul okos is.
8/9 anonim válasza:
Attól még,hogy valaki csendes és visszahúzódó attól mg nem kell leszólni,hogy csúnya meg ilyenek,mert vannak olyan lányok is akik csendesek és mégis szépek. Én például egy csomó ilyen lányt ismerek. Uncsim is ilyen és mégis talált magának egy igazán hozzá illő pasit aki magáért szereti nem pedig azért,mert nem 5 kg smink van rajta. És attól,hogy nincs totál kikenve attól még lehet valaki szép,sőt SZEBB is.
9/9 anonim válasza:
én is ilyen voltam(visszahúzódó és csendes) de már sokat változtam az utóbbi 4-5 hónapban..van aki szerint rossz irányba de én úgy érzem hogy jó irányba..igaz, nagyobb lett a szám de ez javamra vált eddig és remélem fog is..nem vagyok már olyan visszahúzódó hogy a sarokban csücsüljek, ezzel azért nem azt mondom hogy tőlem zeng a társaság, csak nem vagyok már Kuka(Hófehérkéből:D) aki meg sem szólal..viszont azok, akik nem ismernek annyira, azt hiszik hogy visszahúzódó vagyok, de ha megismernek rájönnek hogy be nem áll a szám az igazi barátaim körében :D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!