Befogadhatnak külföldön 100%-ig egy magyart, mintha közéjük való lenne vagy ez lehetetlen?
Figyelt kérdés
20 évesen, 5 éve költöztem az USA-ba, miután megházasodtam. Azóta már állampolgárrá is váltam, de sokszor mégis "idegenként" kezelnek, ha tudomást szereznek róla, hogy Magyarországról jöttem. Néha rosszul esik, mert már annyira beilleszkedtem itt és ide valónak érzem magam. Szerintetek lesz valaha olyan, hogy nem fognak külföldiként kezelni?2009. júl. 21. 22:19
11/12 A kérdező kommentje:
A család nálunk multikulti, nem volt senki aranymosó meg cowboy, első generációs bevándorlókkal keveredtek ők is. Ezért nem értem, hogy miért ilyenek velem. Hogy adjam tudtukra, hogy szeretném, ha eljönnek hozzánk, akkor máshogy állnának hozzám?
2009. júl. 22. 12:58
12/12 anonim válasza:
Nehéz ügy. Nos sehogy,talán nincs is értelme, átlagban az amcsik elég buták már bocs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!