Mitől "férfi toll" egy toll?
Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 17:58
1/2 anonim válasza:
Sikerült újat mondanod ezzel a kérdéssel, idáig nem is hallottam ilyen fogalomról. Gondolom, attól, hogy annak fémjelezi a készítője. Körülbelül annyi értelme lehet, mint a női borotvának.
2/2 A kérdező kommentje:
A női borotva értelme szerintem, hogy lehúzzák őket, szerintem a nők ugyanis többet költenek borotvára, mint a férfiak, mert veszik ezeket az eldobhatós szarokat. De mindegy, nem ez a téma.
A férfi toll itt látható, így van megnevezve. őszintén, szerintem azért gondolják, hogy férfi toll, mert olyan komoly, és elegáns, de én nőként simán megvenném.
Ez ugyanolyan, mint hogy a Sziget Fesztiválon kinéztem egy pólót, és kiderült, hogy az férfi póló. De én megvettem, mert - mint megtudtam - attól férfi, hogy nagyobb belőle az S-ses. Hát egyel kisebbet vettem, mint a méretem, és máris női lett.
A toll:
2012. aug. 14. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!