Hol keressek barátokat?
Figyelt kérdés
15 éves, életvidám lány vagyok.Nagyon szeretem a koreai zenéket/doramákat.^^ Már fárasztó kicsit a barát keresés, mert akikre ráírtam eddig kicsit bunkó stílusban "közelítettek" meg, pedig nem rohantam le Őket, hogy " na gyere bzeg most akkor is a barátom leszel" xD Az lenne a kérdésem, hogy nem ismer-e Valaki olyan oldalt, ahol az ilyen "fajta" emberek kicsit közelebbről megismerhetik egymást?:D vagy Valaki, akit hasonló személyiséggel áldott meg a sors, nincs kedve beszélgetni?:D2012. aug. 13. 00:31
2/3 anonim válasza:
én is keresnék barátokat de fogalmam sincs hol..ha gondolod írhatsz nekem :) 19/L
3/3 A kérdező kommentje:
utolsó, írtam Neked.(:
2012. aug. 16. 01:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!