Dominancia, Nemi szelekció?
Figyelt kérdés
A nők vonzodnak a domináns személyekhez, ez igaz lesz az öröké valóságig? (több ezer év mulva is ez igaz lesz)2012. aug. 12. 11:31
1/6 anonim válasza:
Feltételezem igen, bár most a jelenlegi egyenrangúság soha nem volt még jelen a történelemben. Mondjuk az sem biztos, hogy ez akkora hatást eredményezne, ami felülmúlja az evolúciót. Ami azt illeti, "élj együtt a kedves, gondoskodóval, a génjeidet örökítsd tovább a domináns, csúcsegyeddel". Ez így persze erősen sarkított, de alapvetően mindenkibe ez van beletáplálva.
2/6 anonim válasza:
Van, aki ehhez, van, aki ahhoz vonzódik.
Én párom pl. egyáltalán nem domináns személy, csendes, kis nyugodt férfi, olyan, mint én, és ez így jó.
3/6 A kérdező kommentje:
Egyenlőség van, de akkor most ha egy csendes és egy domináns semély kö
2012. aug. 12. 12:26
4/6 A kérdező kommentje:
Egyenlőség van, de akkor most ha egy csendes és egy domináns semély között kellene választani akkor így is a domináns kerülne ki előnyösebben nem? Egyenlőség van, de a domináns akkor is több lesz valamivel a nem dominánsal szemben nem?
2012. aug. 12. 12:28
5/6 anonim válasza:
Ha egyszeri alkalomról van szó, valószínűleg a domináns, ha hosszabb távról, akkor inkább a másik. De ez nagymértékben függ a nő személyiségétől is, mint mondta az előttem szóló. Ne várj, hogy igenre vagy nemre redukálást.
6/6 A kérdező kommentje:
Önmagában az egész kérdés feltevése azért volt, hogy megtudjam mindig is (mig világ a világ) vonzó lesz a domináns ember?
2012. aug. 12. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!