Hogy tudnék ütősen visszaszólni? Amire esetleg már már nem tud mondani semmit?
Figyelt kérdés
Van egy évfolyamtársam, akivel nyáriszünetben eléggé összevesztünk facebookon. Igazából nem is ez a lényeg, mert nem érdekel az a gyerek, mert elég nyomin néz ki xD Letiltottam. Az összeveszés oka az volt, hogy elmondott engem mindenféle k****-nak. De igazából ez nem így van, mert nem ismer. Na de a lényeg, hogy tuti biztos vagyok benne, hogy mikor megkezdődik az iskola, akkor ha egy társaságban leszünk, vagy ha pl bejön az osztályunkba, akkor nem bírja ki, oda fog mondani valamit. Nos a kérdésem az, hogy hogy tudnék úgy válaszolni neki hogy ne tudjon visszaszólni? Hogy oltsam le? Nem akarok annyira belemenni a ronda beszédbe se, mert az engem minősítene... Pl. ha azt mondja hogy mivan ribi vagy durvábban.... Ötletek?? Előre is thx2012. aug. 10. 13:26
1/3 intrepid válasza:
"Ne reménykedj," vagy "tépjél sorszámot".
2/3 anonim válasza:
El kell terjeszteni róla, hogy egy este láttad egy fiúval csókolózni.
3/3 anonim válasza:
Ha nem érdekel, akkor mi itt a gond??? ez minősít téged inkább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!