Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek azokról a...

Mi a véleményetek azokról a kövér nőkről, akik optikai tuninggal próbálják meg ellensúlyozni a kövérségüket ahelyett, hogy lefogynának?

Figyelt kérdés
Szerintem annál undorítóbb nincs is, amikor adott egy bálna, háromszínű hajjal, hatszínű körömmel, ékszerekkel, színes göncökben, és az egészről üvölt, hogy inkább költ hetente ezreket körmösre és fodrászra, hogy elvonja a figyelmet a kövérségéről ahelyett, hogy befejezné a zabálást és lefogyna.
2012. aug. 8. 14:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is zabálom a csokit, sütit éjjel is, mégis 53 kg vagyok :)

Szóval ez azért erősen alkat kérdése is. Van, akinek nagyon oda kell figyelni a súlyára, van, aki ehet, amit akar.

Nem szép dolog mást a súlyuk miatt bántani és megjegyzéseket tenni rá.

Körmösre a vékonyak is költenek. Aki duci rejtőzzön el egy szürke zsákba?

2012. aug. 8. 18:06
 12/16 anonim ***** válasza:
35%

Az előző vagyok.

Azért a ducikat sem kell félteni, mert ők is tudnak bántani.

A vékonyakat leaneroxiázzák, mert biztos bántja őket, hogy van aki nem hízik el akkor sem, ha bármit megeszik bármikor és nem kell kalóriákat számolni.

2012. aug. 8. 18:10
 13/16 anonim ***** válasza:
38%
Rengeteg pasi pont a ducibb de vidám csajokat kedveli ,a fogpiszkálókat meg nem,szóval nekik is kell kedvezni,nem kell egyből zsákot húzni a "bálnákra" mint ahogy a kedves kérdező akarná. És lehet eszük ágába sincs lefogyni mert a párjuknak pont így jók ahogy és magukkal is elégedettek.
2012. aug. 8. 20:13
 14/16 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem meg mindenki foglalkozzon a saját életével!

Annál undorítóbb nincs, mikor az ilyen fröcsögő, agresszív, primitív emberek osztják a nagy okosságokat!

Egy sovány nő

2012. aug. 10. 12:08
 15/16 anonim ***** válasza:

Ehhez inkább hozzá sem szólnék, annyira süt belőle az undor és a rosszindulat.

Pedig maga a jelenség valóban létezik és valóban vet fel kérdéseket, amiket megbeszélhetnénk. De nem ilyen stílusban.

2012. aug. 15. 13:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Az a véleményem, hogy vannak olyan emberek, akiknek ilyen az alkatuk és bármit csinálhatnak, nem fogynak le. Én a másik véglet vagyok, vékony és nagyon zavaró amikor megjegyzést tesznek, hogy nem eszek rendesen, stb., holott nem, csak én meg ilyen alkat vagyok. Nem kéne ismeretlenül is megítélned a másikat, mert lehet, hogy megtesz mindent, hogy fogyjon és nem megy. Egyébként meg semmi közöd hozzá de gondolom, Te tökéletes vagy.
2012. aug. 15. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!