Mi a véleményetek azokról a kövér nőkről, akik optikai tuninggal próbálják meg ellensúlyozni a kövérségüket ahelyett, hogy lefogynának?
Ne ítélkezz! Nem tudod, hogy mitől kövér, lehet beteg is.
Valamint véleményem szerint ha egy kövér nő színes göncökben jár-kel, műkörmökkel, háromszínű hajjal, az inkább egy papagáj és röhögni való, semmint jól néz ki. Csak ezt ő nem látja magáról. De a lényeg, ezzel nem ellensúlyoz semmit. Azzal tudna ellensúlyozni, ha szolidan öltözködne, olyan ruhákban, amik jótékonyan ott takarnak, ahol kell, ugyanakkor csinosítják, na azzal már ellensúlyozna és valószínűleg nem is lenne csúnya.
Ez is egy provokatív kérdés
Ha neked nem tetszik,ne nézz oda.
Uram bocsá', azért nem jöjjünk már rögtön a betegségekkel. Nekem is sok kövér ismerősöm van, persze mind beteg...Manapság ez divat lett. Aki kövér, az biztos pajzsmirigyproblémás.
Én is kövér voltam, és én sem voltam hajlandó belátni, hogy ez az én hibám. Éjjel zabáltam, csoki, chips, mindenféle süti, stb. Mellette semmi mozgás.
Persze, hogy hízó lett belőlem! De ezt a világért nem láttam volna be...
Aztán egy nap megváltozott bennem minden, és sikerült leadnom a feleslegem.
Szóval a véleményem az, hogy be kéne látni: a betegség miatti kövérség igen elenyésző kis hazánkban. Javarészt mi vagyunk a felelősek a testi állapotunk miatt.
Aki akar, az tesz ellene. Aki nem, az pedig így járt.
24/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!