Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek azokról a...

Mi a véleményetek azokról a kövér nőkről, akik optikai tuninggal próbálják meg ellensúlyozni a kövérségüket ahelyett, hogy lefogynának?

Figyelt kérdés
Szerintem annál undorítóbb nincs is, amikor adott egy bálna, háromszínű hajjal, hatszínű körömmel, ékszerekkel, színes göncökben, és az egészről üvölt, hogy inkább költ hetente ezreket körmösre és fodrászra, hogy elvonja a figyelmet a kövérségéről ahelyett, hogy befejezné a zabálást és lefogyna.
2012. aug. 8. 14:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
27%
gusztustalanok. de valakiken kell röhögni... tehát a célnak megfelelnek :)
2012. aug. 8. 14:54
 2/16 anonim ***** válasza:
65%

Ne ítélkezz! Nem tudod, hogy mitől kövér, lehet beteg is.

Valamint véleményem szerint ha egy kövér nő színes göncökben jár-kel, műkörmökkel, háromszínű hajjal, az inkább egy papagáj és röhögni való, semmint jól néz ki. Csak ezt ő nem látja magáról. De a lényeg, ezzel nem ellensúlyoz semmit. Azzal tudna ellensúlyozni, ha szolidan öltözködne, olyan ruhákban, amik jótékonyan ott takarnak, ahol kell, ugyanakkor csinosítják, na azzal már ellensúlyozna és valószínűleg nem is lenne csúnya.

2012. aug. 8. 14:55
 3/16 anonim ***** válasza:
61%
nem mindenki azért kövér mert zabál!Én is duci vagyok sajnos betegség miatt (műtét után)eddig bármit tettem nem fogytam le.Igaz nincs festet hajam ,körmöm.' pár fülbe valóm van.Nagyon színes ruhákat se szeretem.havi 1x megyek kozmetikushoz!!Fodrászhoz ritkában mert a hátam aljáig ér a hajam így sok gond nincs vele!
2012. aug. 8. 14:58
 4/16 anonim ***** válasza:
73%
A kövérségen lehet változtatni, de a gyűlölködő alaptermészeteden már kevésbé, kedves kérdező. Get a life.
2012. aug. 8. 15:02
 5/16 anonim ***** válasza:
79%

Ez is egy provokatív kérdés

Ha neked nem tetszik,ne nézz oda.

2012. aug. 8. 15:04
 6/16 anonim ***** válasza:
80%
4 es vagyok baszus mert duci vagyok kapásból lepontoztok!!!!!vicces!!!!!!!!!!!!!
2012. aug. 8. 15:04
 7/16 anonim ***** válasza:
75%
Nekem a te hozzáállásod sokkal ellenszenvesebb, mint az a "bálna".
2012. aug. 8. 15:06
 8/16 anonim ***** válasza:
81%
Jesszusom nem unjátok még? Én meglátnék egy ilyen embert és lehet szÍvesen megismerkednék vele, mert valószÍnüleg egy vidám ember, aki nem aszerint él, hogy ilyen szánalmas emberek mit gondolnak róla. Ő biztos boldogabb, mint te kérdező.
2012. aug. 8. 15:06
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Tudod volt egy főnököm, aki nagyon vékony volt. Öreg volt, gondolom amikor fiatal volt, a teltebb nők voltak divatban, ő pedig ez az elől deszka hátul léc. Most élvezte, hogy a vékonyság a divat és átlagos testalkatra már nagydarabozta a nőket, a ducibbakon pedig mindig gúnyolódott. Nem vette észre, hogy még mindig gázul nézett ki, mert lógott rajta minden, de hát vékony volt. Egyszer meguntam már, hogy valakit épp kinevet a súlya miatt és azt mondtam neki, hogy sokan kérdezik, nem e beteg, mert olyan vékony. Na onnantól nem gúnyolódott, rájött, hogy vissza is elsülhet.
2012. aug. 8. 15:14
 10/16 anonim ***** válasza:
24%

Uram bocsá', azért nem jöjjünk már rögtön a betegségekkel. Nekem is sok kövér ismerősöm van, persze mind beteg...Manapság ez divat lett. Aki kövér, az biztos pajzsmirigyproblémás.

Én is kövér voltam, és én sem voltam hajlandó belátni, hogy ez az én hibám. Éjjel zabáltam, csoki, chips, mindenféle süti, stb. Mellette semmi mozgás.

Persze, hogy hízó lett belőlem! De ezt a világért nem láttam volna be...

Aztán egy nap megváltozott bennem minden, és sikerült leadnom a feleslegem.

Szóval a véleményem az, hogy be kéne látni: a betegség miatti kövérség igen elenyésző kis hazánkban. Javarészt mi vagyunk a felelősek a testi állapotunk miatt.

Aki akar, az tesz ellene. Aki nem, az pedig így járt.

24/n

2012. aug. 8. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!