Miért olyan menő dolog manapság a fiataloknak minden hétvégén berúgni, bedrogozni? Ez csak rosszabb lesz? Csak neveltetés kérdése?
(A 8. vagyok, a 9.-nek írom)
Pont ezt írtam én is, de akkor nyilván félreérthető voltam.
Röviden a lényeg, hogy igen, én is „elitgimnáziumba” jártam, igen, mi is folyton mulattunk, ennek ellenére az ismerőseim egyike sem lett alkesz.
Szerintem tök normális, hogy a fiatalok kipróbálnak dolgokat, ettől még nem lesznek alkoholisták/drogosok/züllöttek stb.
Viszont nyilván vannak olyanok is, akik azok lesznek, de azok régen is azok lettek volna, nem a „mai világ” miatt.
jól van én nem mondo m h üssük ki magunkat minden 7végén, de a kérdező szerintem még az alkohol szagát se érezte, ne mondja nekem senki hogy minden rendbe van azzal az emberrel aki ilyen kérdést kirak!
és ahzért kezdjük ott hogy ő nézi le a többi (normális) embert, csak mert kisebbségi komplexusa van
a fő problémája nem is az hogy fél a bulitól, inkább az hogy senki nem megy vele sehová, különböző más okokból, mondjuk csúnya, koplexusos
20 éves barátnőm facebookon agonizál, hogy ő többet nem iszik, de nem tudja abbahagyni. Minden hétvégén hányásig.. Az igazán szép az, hogy sorba jönnek a többi kommentek az ő barátnőitől, hogy ők is abba akarják hagyni. Ha nincsenek kisminkelve, látod, hogy a piától fel van puffadva az arcuk.
Szóval komoly baj van! Az a baj, hogy rengetegen nem ismerik a határt, meg kapásból a legerősebbekkel kezdenek, összeöntenek mindent mindennel.
26:
Senki nem mondta, hogy nem lehet alkohol nélkül szórakozni. A kérdező viszont elítélően írt azokról, akik ezt alkohollal teszik. Ez a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!