Tennél fel képet a házatokról, magadról, vagy a családodról netre? Erre az oldalra?
a házról nem is szabad! olvasgasd végig ezt a kérdést,pont ezt próbáljuk néhány embernek elmagyarázni.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Magamról,ide biztos nem.Nincs szükségem visszaigazolásokra, bókokra.Fb-n van fent.
Családról is van fb-n. ide szintén nem,mert az ők személyiségi jogait is megsérteném vele.
Második vagyok.
Persze, én sem úgy gondoltam, hogy elárasztom a facebookot a képeimmel. :D
A házról persze, hogy nem.
Gyerekem nincs, de ha lenne se pakolnám tele vele az oldalamat, mert mindenkit halálra idegesítenék vele - mint, ahogy engem is idegesít, ha más csinálja ezt.
Van rólam meg a barátaimról egy-két nyaralásos, vagy kirándulós kép, aztán ennyi. Azokat se nyomom senki orra alá, nem "posztolom ki", nem teszek fel ezret...
Erre az oldalra nem. Facebookon, iwiwen rólam van, családról is raknék ha lennének közös képek, anyámmal van közös kép csak.
Most tucat 4 emeletesben lakom, ha lefotóznám a fene sem jönne rá, hol van, eddig 10 emeletesben laktam, az nem tucatház, de 80 család lakik benne, azt meg aki akarja meg tudja figyelni, hogy onnan járkálok ki-be.
Direkt a lakásról nyílt oldalra nem tennék fel, pl. facebookon lakásrészlet van, de nem nyilvános.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!