A feminizmus korunk legfőbb pszichés nőbetegsége. Ez így jó lesz? Nőjenek fel ebben a gyerekeink?
Ja azt kihagytam,hogy a férfiaknak ezzel az egész emancipációval az a gondjuk,hogy most már nem teljesen ők uralkodnak, hanem a nők is érvényesülhetnek és vannak jogaik. A férfiakból sosem lehet kiírta az uralkodás vágyát a nő felett és ez itt a gond. Min csodálkozol kérdező? Nem is értem. Nehéz elviselni,hogy egy nő jobb lehet nálatok?
Szorrí
Most néztem meg a linkjeidet, kérdező..
És akkor te dumálsz nekem arról,hogy elvetemült vagyok nem én olvasgatok feminista oldalakat, hanem te hímsoviniszta oldalakat..
Gáz vagy.
Van egy nagyon igaz mondás, pont eszembe jutott:
"Ha az emberi elme annyira egyszerű lenne, hogy meg tudnánk érteni, annyira egyszerű lenne, hogy nem tudnánk."
Itt is jöhet egyébként egy és viszont állítás kérdés. Mikor ismerik el a nők, hogy a magyar jog nagyon az ő részük felé hajlik? Mert ez így van, elég csak picit szétnézni az országban, manapság már az hogy "én nő vagyok" felér egy mentelmi joggal. Az, hogy az araboknál meg például mi van azt ne keverjük még bele, épp elég lenne már itt rendet rakni.
Ez az egyenlőség abban az egyetlen esetben jöhetne létre, ha egyszer csak ugyanabban a pillanatban mindenki arra gondolna, hogy "Bumm, én most kurv@ egyenlő akarok lenni", vagy ha hirtelen kihalna a teljes jelenlegi emberiség és az alapoktól újrakezdhetnék. Ebben az esetben lenne rá ESÉLY. Ez bizony még annyira mesze van, hogy mondhatjuk, hogy sose.
Félre ne értsetek, nem vagyok, vagy legalábbis nem tartom magam hímsovinisztának, de azért szégyelni se akarom, hogy farkam nőtt.
És a kérdésre válaszolva, esküszöm én lennék a világon a legboldogabb, ha a gyerekeim egy egyenlő világban, vagy legalábbis országban nőnének fel.
Biztos nem lesz szimpatikus, amit mondok, de én is csak azóta vagyok kissé "feminista", mióta férfi közelébe kerültem. Addig minden szép és jó volt.
Szóval mindennek megvan a miértje.
De biztos, hogy sok millió dolog van a világon, ami nem egészséges sem a gyerekekre, sem a felnőttekre nézve.
"Hát ja, aztán jöttek a hős férfiak, és megváltoztatták a világot nemes, évezredekig tartó gyilkolással, háborukkal, viszályokkal, föld kipusztításával... Most ezt végtelenségig dobálhatnánk oda-vissza."
Igen dobálhatnánk oda vissza. Mert például férfinak köszönheted at is, hogy most számítógép előtt ülsz, hogy van villanyod, van interneted. De ezzel cseszettül nem megy a világ semmire. Ezzel nem lesz haladás, hogy mindenki a múltat bezzegezi fel. Nem azt kéne nézni, hogy mi volt 10, 20, 100, 10000 éve, amikor Te még perverz gondolat se voltál. Hanem, hogy mi lesz holnap, holnapután, mi lesz a gyerekemmel, az unokámmal. Erre képtelen az emberek 99%-a tökmindegy, hogy nő vagy férfi. Ha tudtok egy világrengető dolgot, amivel megvalósul az egyenlőség akkor ne habozz, hanem oszd meg az emberiséggel, tök mindegy, hogy nő, férfi, fehér, fekete, sárga, idős, fiatal vagy! Változtass, ha tudsz! Ha pedig semmi mást nem tudsz, csak büszke közhelyeket hajigálni a másik fél fejéhez, akkor fogd magadba és várj arra aki majd megteszi az első igazi lépést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!