Mit tegyek ha az osztálytársamnak büdös a szája?
Figyelt kérdés
az konkrét hogy szarszagú2012. aug. 6. 18:31
1/4 anonim válasza:
Ó, igen, ismerős..;)) Hát én nem mertem szólni, mert még a végén tapintatlanságnak vélik, de szólj nekük, hogy mossanak fogat közbe..:-)
2/4 anonim válasza:
Karácsonykor adj neki ajándékba egy fogkefét. :D Najó, ez már kicsit gonosz. Kínáld meg Orbittal.
3/4 anonim válasza:
Vegyél neki ajándékba Listerine-t ! Ez egy szájviz a kellemetlen szagot okozó baktériumok ellen.
4/4 anonim válasza:
Corsodyl szájhigiénés öblögető. Nekem például megszüntetett teljesen egy ínygyulladást. Az orvos ajánlotta, hogy öblögessek vele két hétig minden nap reggel és este. Elmúlt a probléma teljesen, az őrült fogfájdalom, mielőtt kihúzta volna a fogamat a doki. A bölcsességfogamat mentette meg ez az öblögető és megszüntette az ínyproblémáimat, rendszeres használat mellett a kellemetlen leheletet is csökkenti, persze ez nem helyettesíti az alapos fogmosást! A másik tippem az alapos nyelvmosás, 2-3 hét alatt nagyjából hozzá lehet szokni (hányinger), ezek a kétoldalas nyelvmosós fogkefék semmit nem érnek a nyelvlepedékkel szemben. Félkemény széles lapos fogkefét vagy nyelvsúrolót kell keresni. A másik a táplálkozás, ha el van savasodva a szervezet, nem csak a szájszag lehet kellemetlen, de a verejték is erősebb szagú lesz és még sok egyéb probléma okozója. Egyetek sok zöldséget, gyümölcsöt, a húst korlátozzátok le ahogy csak bírjátok. Renget dob a lehelet minőségén ha mindezeket kombináljátok. Remélem tudtam segíteni. Ja és egyik napról a másikra nem fog menni, ez egy folyamat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!