Hogyan kaphatnám rajta a szomszédomat a károkozásokon?
Figyelt kérdés
Szomszédom egy volt rendőr. Néhány éve költözött mellénk a társasházba. Hogy miket művelt? Kiverekedte, hogy a telkünkön hajt keresztül a kocsijával a saját udvarába. Kivágta a garázsunk oldalában az összes málnát. Ajtónk előtt elhaladva beleboxolt a levelesládánkba, ami behorpadt. Két nap múlva olyan sikerrel ismételte meg, hogy rapityára törött és venni kellett helyette. Lepakolta a betonlapokat a pázsitunkra. Öt szem shampion gomba nőtt a telkünkön, amit egyik reggelre kitaposott. Kocsijával a garázsunk elé áll, így se ki, se be nem mehetünk. És még sorolhatnám. Ezek közül több esetben nem tudom rábizonyítani. Ha rákérdezek, letagadja. Most attól rettegek, hogy virágzó perui cseresznyémről leszedi a termést...2009. júl. 19. 19:29
1/5 anonim válasza:
Ezt már egyszer megkérdezted...
Fel kell venni kamerával és feljelenteni, ennyi.
2/5 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem, de senki nem válaszolt. Még te sem!...
2009. júl. 19. 19:37
3/5 anonim válasza:
Senkinek sincs joga, hogy megzavarja a nyugalmadat, tönkretegye a tulajdonodat,vagy igényt tartson bármire is a beleegyezésed nélkül. Nem értem, hogyan hajthat keresztül a telkeden a saját udvarába, út nincs? Gondolom, hogy már próbáltál beszélni vele, és magasról tesz a kérésedre, akkor próbálj meg beszélni a szomszédaiddal, hátha valaki látott valamit, vagy kérd meg őket, hogy figyeljenek kicsit rá, mit művel. Ha van szemtanúd már elmehetsz a rendőrségre, nem kellene megvárni, amig nagyobb kárt okoz, vagy nem is célja, csak apró bosszantásokkal éli ki magát. Gondolj arra, hogy a rendőrök azok, akiknek meg kellene előzniük, hogy ilyen zaklatásoknak legyünk kitéve. Próbáld megőrizni a hidegvéred, előbb-utóbb figyelmetlen lesz, és rászalad.
5/5 A kérdező kommentje:
A baj csak annyit, hogy nincs pénzem kamerára... Rákérdeztem néhány tettére, de símán letagadta. Pld.: nem tudja véletlenül ....., ki öklözhetett bele a levelesládánkba? Erre ő:" fogalmam sincs róla". Mivel a láda egy üvegezett terasz bejárati részén van és éppen a teraszon voltam, jól láttam, hogy ő vonul el a bejárati ajtónk előtt a saját ajtajuk felé tartva. Ilyen szemérmetlenül hazudik.
2009. júl. 20. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!