Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért viselkednek így az idős...

Miért viselkednek így az idős emberek?

Figyelt kérdés
Most történt meg velem 1,5 órája hogy mentem az utcán és egy kb. 85 éves néni jött velem szembe az utcán a kisérőjével,2 méterre lehettek tőlem amikor felálltam egy kirakathoz hogy elférjenek...hozzá teszem a járda 1,5 méter széles..a lényeg hogy nekem esett hogy miért nem térek ki holott látom hogy szükség van rá és törjön el a lábam és rohadjak meg...olyan szinten ledöbbentem hogy szó nélkül mentem tovább és nem tudtam neki mit szólni amikor esélyt se adtam arra hogy egymásnak menjünk!Mindig segítek mindenkinek akinek tudok..de ezek után elgondolkodom hogy érdemes-e...azt hiszik azért mert idősek csak nekik van gondjuk...
2012. aug. 3. 17:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

83 évesen már agy meszesedés meg minden egyéb szellemi leépülés jelen van.Szóval annyi idősen meghülyülnek az emberek.

Persze ez nem ok arra hogy ilyen obszcén módon fejezze ki magát.

2012. aug. 3. 17:45
 2/5 anonim ***** válasza:
44%
Ez egy idős ember volt, ne ez alapján általánosíts. A fiatalok között is vannak bunkók.
2012. aug. 3. 17:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Sajnos bántja őket hogy lejárt az o fénykoruk.

Már megéltek mindenfélét,sok bennük a rosszindulat,ne foglalkozz velük.

2012. aug. 3. 17:51
 4/5 homo ludensz ***** válasza:
Szerintem ne általánosíts,mert van idősekben is izgága,rosszindulatú és összeférhetetlen meg van fiatal is ilyen. A normális viselkedés nem korfüggő. Én 69 vagyok és csak remélni tudom ha netalán megérem a néni korát nem leszek ilyen. Valószínűleg ő fiatalon is ilyen volt.
2012. aug. 3. 17:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem értem... Te felálltál a járdára, hogy elférjenek, akkor meg miért csesz le, hogy nem térsz ki?

Amúgy szerintem az idősek már annyira frusztráltnak érzik magukat, mert ez a világ más, mint amikor ők voltak fiatalok, hogy már mindenkiben az ellenséget látják. Kényelmetlenül érzik magukat, mert már annyit változott minden, hogy ők már azt hiszik, nem is számítanak. Az idegességüket pedig így vezetik le...

Amúgy maradjunk abban, hogy minden korosztályban vannak bunkók, így jó lesz? Itt most speciel az idősekről van szó.

2012. aug. 3. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!