Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Picit rósz volt a helyesírásom...

Picit rósz volt a helyesírásom az eddigi válaszolóknak akik válasz adtak az ezzel kapcsolatos kérdéseimre így jó lesz?

Figyelt kérdés
Bocsánatot kérek azoktól, akikkel veszekedtem, és ezentúl szebben fogok írni.De ti is azért kicsit, be írtatok de így tudtam rájönni hogy szebben kell írni.

2012. aug. 3. 12:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem picit!

És nem a szépséggel van baj, hanem a helyességgel!

2012. aug. 3. 12:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Még van hova fejlődnöd, de jó hallani, hogy van önkritikád. :)

Nem beszólás, csak segítségképpen:

Vesszőket hol lehagyod, hol feleslegesen teszed ki,

rósz = rossz

be írtatok = beírtatok (gondolom ez a "beszóltatok" megfelelője)

Más hibát nem is találtam, igazából nem is olyan vészes. :)

2012. aug. 3. 12:13
 3/6 anonim ***** válasza:

A helyesírás az egyik, a másik az, hogy kicsit túl is írod a mondandódat. Próbálj meg feszesebben fogalmazni.

Egyetlen dolog segít: olvasni, olvasni, olvasni. Ja, és nem a neten.

A szándék helyes, sok sikert!

2012. aug. 3. 12:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Valóban lehet tömörebben, jobban is fogalmazni. De a legkisebb módosítással így tudnám elképzelni, amit írtál.

"

Picit rossz volt eddig a helyesírásom. Eddigi válaszolók, akik válasz adtak az ezzel kapcsolatos kérdéseimre, így jó lesz?

Bocsánatot kérek azoktól, akikkel veszekedtem, ezentúl szebben fogok írni. Ti is azért kicsit beszóltatok, de így jöttem rá, hogy szebben kell írnom.

"

2012. aug. 3. 12:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Fogadd gratulációmat! Nagyon kevés ember van, aki belátja a hibáját, különösen nagy nyilvánosság előtt és aki ezt megteszi, az tiszteletet érdemel.
2012. aug. 3. 14:01
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi mindenkitől :D
2012. aug. 3. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!