Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen üdvözlőlapot lehet...

Milyen üdvözlőlapot lehet küldeni egy lánynak akinek meghalt a barátja?

Figyelt kérdés

Mit írjak bele?

Sajnos nem vagyok a szavak embere. :D

2012. aug. 3. 10:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
:D- ilyet semmiképp...nagy az együttérzés, ha csak úgy rakosgatod a smile-kat...
2012. aug. 3. 10:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha közelebbi a viszony, akkor lehet, hogy jobban esne neki, ha felhívnád. Mikor egy volt osztálytérsamnak meghalt az anyukája, annyit írtam, hogy nagyon sajnálom ami velük történt, ha szeretne beszélgetni írjon nyugodtan.
2012. aug. 3. 11:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Bemész a boltba és veszel gyásztáviratot, azokban sokszor odaillő vers is van és aláírod.
2012. aug. 3. 11:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Én azt írnám neki, hogy nagyon sajnálom hogy ilyen szörnyű dolgokon kell keresztül mennie, és ha ez számít valamit, akkor tudja, te együtt érzel vele, és ha egy barátra van szüksége, akivel beszélni szeretne, te ott leszel!
2012. aug. 3. 11:11
 5/7 A kérdező kommentje:

Én csak udvariasságból küldeném.

Beszélgetni nem szeretnék vele. -.-

2012. aug. 3. 11:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyébként nem kötelező küldeni semmilyen lapot, ha olyan viszonyban sem vagytok, hogy beszélgess vele erről. Gondolom a temetésre sem mész el.
2012. aug. 3. 11:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Ahol képeslapokat árulnak, ott rendszerint már lehet kapni olyat is, amit halálesetkor lehet küldeni, általában ezek sötét színűek, gyertya van rajtuk, vagy valami hasonló. Beleírhatod, hogy fogadja részvéted, együttérzésed fájdalmában. Aztán aláírod.

Még ha nem is vagytok közeli barátok, mindenképp szép és udvarias gesztus, még ha ezt mostanság nem is értékelik sokra.

2012. aug. 3. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!