Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti kinek a pártján állnátok?...

Ti kinek a pártján állnátok? Emberek vs. állatok

Figyelt kérdés
Melyik élőlényt tartjátok jobbnak:állatokat vagy az embereket
2012. aug. 3. 03:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom mi a megoldás,de a szabály egyszerű. Az a faj marad fenn hosszútávon,ami a legtöbb akadályt legyőzi. Az pedig,hogy az egyednek vagy egy másik fajnak ez mennyire fáj,az egy dolog. Sajnos ilyen egyszerűek ezek a dolgok.
2012. aug. 3. 10:26
 22/26 anonim ***** válasza:
55%
:D :D Én 23 éves vagyok, van szerelmem akiben nem csalódtam és nem is fogok, boldogan élünk. A világ legszuperebb, legösszetartóbb családja az enyém! És a barátaim se olyanok, mint a tizenéveseknek, hogy ideig-óráig tartanak: akivel jóban vagyok, azzal (szinte) örökre jóban is leszek!! Csak hogy tudd, hogy nem egy sértődött, csalódott tinédzser vagyok... Csak szimplán látom az emberi gonoszságot.
2012. aug. 3. 10:44
 23/26 anonim ***** válasza:
54%
Bírom, hogy itt a GYIK-en annyira bölcs mindenki:)))
2012. aug. 3. 10:45
 24/26 Szoondiii válasza:
58%

Mindenki látja az emberi gonoszságot, ettől még nem kell állást foglalni az emberek kárása az állatok mellett :)

Adott esetben persze mindkettő finom sütve, fokhagymával ugye.. DE

Fogadjuk el, hogy az ember minden jó és rossz tulajdonságával együtt is kiemelkedik a többi állat közül. Így nem lehet kérdés, hogy állatok vagy emberek..

Mindnek megvan az értéke, de nyilván az embereket támogatom, nem az állatokat - amíg szükség van támogatásra. Ha már éhező ember nem lenne, bizony nagy figyelmet kellene kapjanak az állatok is.

2012. aug. 3. 11:18
 25/26 anonim ***** válasza:
68%

Én az embereket többre tartom mint az állatokat.

Igaz az emberek sokkal veszélyesebb módon élik ki a gonoszságukat, de az állatok is szoktak gonoszak lenni egymással, pl . amikor két kutya brahiból darabokra tép egy kiscicát. Az ember súlyosabb gonoszságokra képes, de jóval nagyobb szeretetre, és törődésre is, mint az állat. Ráadásul az ember rengeteg szép dolgot tud alkotni, ismeri a szerelem fogalmát, stb.

2012. aug. 3. 11:35
 26/26 anonim ***** válasza:
59%

Az emberekkel egy probléma van. A tudatukat, eszüket arra használják fel, hogy az ösztöneiket kielégítsék, úgy, hogy senkire és semmire nincsenek tekintettel. Az állatok pontosan ilyenek. Vagyis a legtöbb ember állati szinten áll.

Aztán van néhány ember, akik belátják, hogy ha állat módjára viselkednek, az ártalmas a természetnek, az állatoknak és az embereknek. Csupán őket nevezem embereknek, mert nem az ösztöneik uralják őket, hanem ők uralják az ösztöneiket.

Nos tehát a válaszom:

Azoknak az embereknek a pártján állok, akik Emberek.

Utána az állatokén, mert nekik nincs választásuk, állatként kell élniük, ők nem bűnösök, vagy jók.

És végül legalul vannak azok az emberek, akik bár élhetnének Emberként, azt választották, hogy állat módjára fognak élni. Az ember dönthet, ők így döntöttek, ezért a szememben kevesebbek, mint az állatok.

2012. aug. 3. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!