Ti kinek a pártján állnátok? Emberek vs. állatok
Egyiket sem szeretem túlzottan. Luxus lakatlan sziget + rengeteg gyümölcs, és ehető növény + családtagok, és pár féregtelenített macska. A világ meg had menjen a maga útján.
Amúgy meg ha kivágjátok a tv-t a kukába, elég jó hely a föld! :)
Tisztelni kell az állatokat, az életet de az ember egyedülálló a természetben. Beteges, ha valaki elpártol az emberektől az állatokhoz..
Vagy komoly lelki sérülést jelent, vagy csak durcás tinédzser állapotot.
Már bocsánat,de az ember is állat:) Amúgy meg,aki más fajt többre tart a sajátjánál az kissé beteg.
Divat azt mondani,hogy a kutyám sose bántott meg, mindig hűséges volt,de könyörgöm neki ilyen a természete.Az ember bonyolultabb. Aki a könnyebb utat választja,az ismerje el,hogy azért nem akar emberi kapcsolatokkal küzdeni,mert bonyolult számára.:)
Az pedig,hogy az állatoknak korlátozottabbak a képességei,még nem jelenti azt,ha ugyanolyan tudásúak és képességűek lennének,akkor jobbak lennének nálunk.
Egyértelműen állatok a jobbak, szeretetre méltóbbak!!!! Még egy hangyát is többre becsülök, mint néhány embert! Sőt én szégyellem, hogy ehhez az embernek nevezett fajhoz tartozom.. persze vannak jó emberek (én is az vagyok :$ :D) de alapvetően önzőek és irigyek vagyunk, bosszúálláson jár az agyunk és a pénz elveszi mindenkinek az eszét.. ha van, ha nincs. A pénzt nem kellett volna feltalálni, minden jobb lenne a világban!
Ja és az állatok nem szennyezik gyárakkal, autókkal a levegőt sem, nem teszik tönkre ezt a csodálatos bolygót.
És még tudnék mit mondani...
Már bocs,de tudnak építeni gyárat az állatok? Építenének,ha tehetnék?
A macska miért eszi meg a konzervet? Miért nem eszik inkább egeret? Ezzel nem a konzervgyárakat segíti? Nem elég tudatos?
Utolsó, sértődött tinédzser?
Igen, vannak rossz emberek. Akkor is az ő pártjukon kell állni.. Majd ha lesz szerelmed akiben nem csalódsz, gyermekedi akkor megértheted. Nem jó rossz embereken duzzogni, erősen negatív hozzáállás, ami káros. Én tudom.. megmérgezi a mindennapokat, de a testünket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!