Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti kinek a pártján állnátok?...

Ti kinek a pártján állnátok? Emberek vs. állatok

Figyelt kérdés
Melyik élőlényt tartjátok jobbnak:állatokat vagy az embereket
2012. aug. 3. 03:15
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
58%
Egyértelműen az állatokat
2012. aug. 3. 03:59
 2/26 anonim ***** válasza:
76%
Az állatokat én is többre tartom. Sajnos az emberek már nagyon elkorcsosultak. Némelyik jó dolgában azt se tudja mit csináljon. Most eszembe jutott pl. csak, hogy aktuális maradjak, az a mozis eset, ahol egy srác beindult és megölt 15 embert. Nem értem az ilyen miért nem lövi fejbe magát, vagy ugrik le egy legalább 50 emeletes házról a betonra... Viszont nem muszáj ilyen erős példákat felhoznom. Elég, ha csak kiteszem a lábam itthonról vagy bekapcsolom a tv-t. Pár selejtes lénnyel tuti összefut az ember.
2012. aug. 3. 04:14
 3/26 anonim ***** válasza:
54%

Egyiket sem szeretem túlzottan. Luxus lakatlan sziget + rengeteg gyümölcs, és ehető növény + családtagok, és pár féregtelenített macska. A világ meg had menjen a maga útján.

Amúgy meg ha kivágjátok a tv-t a kukába, elég jó hely a föld! :)

2012. aug. 3. 06:14
 4/26 anonim válasza:
33%
ez most komoly kérdés??
2012. aug. 3. 09:18
 5/26 Szoondiii válasza:
69%

Tisztelni kell az állatokat, az életet de az ember egyedülálló a természetben. Beteges, ha valaki elpártol az emberektől az állatokhoz..

Vagy komoly lelki sérülést jelent, vagy csak durcás tinédzser állapotot.

2012. aug. 3. 09:20
 6/26 anonim ***** válasza:
73%

Már bocsánat,de az ember is állat:) Amúgy meg,aki más fajt többre tart a sajátjánál az kissé beteg.

Divat azt mondani,hogy a kutyám sose bántott meg, mindig hűséges volt,de könyörgöm neki ilyen a természete.Az ember bonyolultabb. Aki a könnyebb utat választja,az ismerje el,hogy azért nem akar emberi kapcsolatokkal küzdeni,mert bonyolult számára.:)

Az pedig,hogy az állatoknak korlátozottabbak a képességei,még nem jelenti azt,ha ugyanolyan tudásúak és képességűek lennének,akkor jobbak lennének nálunk.

2012. aug. 3. 09:31
 7/26 anonim ***** válasza:
24%

Egyértelműen állatok a jobbak, szeretetre méltóbbak!!!! Még egy hangyát is többre becsülök, mint néhány embert! Sőt én szégyellem, hogy ehhez az embernek nevezett fajhoz tartozom.. persze vannak jó emberek (én is az vagyok :$ :D) de alapvetően önzőek és irigyek vagyunk, bosszúálláson jár az agyunk és a pénz elveszi mindenkinek az eszét.. ha van, ha nincs. A pénzt nem kellett volna feltalálni, minden jobb lenne a világban!

Ja és az állatok nem szennyezik gyárakkal, autókkal a levegőt sem, nem teszik tönkre ezt a csodálatos bolygót.

És még tudnék mit mondani...

2012. aug. 3. 09:51
 8/26 anonim ***** válasza:
59%

Már bocs,de tudnak építeni gyárat az állatok? Építenének,ha tehetnék?

A macska miért eszi meg a konzervet? Miért nem eszik inkább egeret? Ezzel nem a konzervgyárakat segíti? Nem elég tudatos?

2012. aug. 3. 09:58
 9/26 anonim ***** válasza:
Igen Szoondiii: egyedülállóan cseszi szét a bolygót és nyírja ki a saját fajtársait! :) Persze én ezt most összességében az emberiségre értem, nem egy-egy emberre. mert persze vannak köztünk nagyon rendes, jószívű emberek!
2012. aug. 3. 09:59
 10/26 Szoondiii válasza:

Utolsó, sértődött tinédzser?

Igen, vannak rossz emberek. Akkor is az ő pártjukon kell állni.. Majd ha lesz szerelmed akiben nem csalódsz, gyermekedi akkor megértheted. Nem jó rossz embereken duzzogni, erősen negatív hozzáállás, ami káros. Én tudom.. megmérgezi a mindennapokat, de a testünket is.

2012. aug. 3. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!