Hogy mondjam el neki?
Figyelt kérdés
Szóval összebarátkoztam neten 1 fiúval mert énis fiú vagyok. Azt mondtam hogy 16 éves vagyok. De már olyan jól össze barátkoztunk hogy nem merem elmondani hogy csak 12 éves vagyok, mert nem barátkozna szerintem vele. Hogy mondjam el neki?2012. aug. 1. 16:21
1/6 anonim válasza:
Hát szerintem nyugodtan elmondhatod, nem hiszem hogy érdekelné. De úgy is sejtheti mellesleg, nem annyira könnyű azért 12 éves fejjel 16 évest utánozni, elhiheted.
2/6 anonim válasza:
Mert a másik srác hány éves?
Egyébként meg lehet utánozni, ha valaki ügyes.
3/6 A kérdező kommentje:
14
2012. aug. 1. 17:54
4/6 anonim válasza:
szerintem nem a korod fog számítani neki, ha eddig sem érezte úgy hogy éretlen lennél. ha pedig a korod miatt fog megítélni akkor ő sem mondható valami érett felfogásúnak.. szóval szerintem egyáltalán nem a koron múlik hogy milyne vagy és szerintem ő sem fog veled másképp beszélni ha elmondod neki hogy 12 éves vagy.
5/6 anonim válasza:
Figyelj, szerintem nem nagy gáz, mivel nincs nagy korkülönbség köztetek. Ha tényleg jól elvagytok, nem fogtok emiatt távolságot tartani.
De azért azon érdemes elgondolkodni, hogy az interneten bárki kiadhatja magát bárkinek, lehet ő sem 14...
6/6 A kérdező kommentje:
a hangján hallottam h 14
2012. aug. 8. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!