Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van igazság abban, hogy az...

Van igazság abban, hogy az olaszok szoknyapecérek?

Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 10:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Inkább az mondanám, hogy közvetlenebbek, könnyebben odamennek a nőkhöz és bókolnak, flörtölnek, ismerkednek. Azt ne mondd már, hogy magyarok között (meg más népek között) nincs 1 szoknyavadász ember se...
2012. aug. 1. 10:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Ja, nem mondtam.:) Csak kíváncsi vagyok mennyire igaz ez... Állítólag nem lehet nekik nagyon hinni kapcsolatban sem, és nagyobb %-ban csalják meg a párjukat is. De nem akarok általánosítani, azt sem tudom mennyi ennek a valóságalapja.
2012. aug. 1. 10:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Minden normális férfi "szoknyapecér", függetlenül attól, hogy olasz vagy sem. Az olaszok talán temperamentumosabbak másoknál és tényleg közvetlenebbek, és sokkal több kontaktust (beszéd közben is testi) keresnek másokkal, mint mást népek.
2012. aug. 1. 11:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Elvégre Casanova is olasz volt :)

És hát ott van az "olasz macsó" kifejezés is.

Persze, hogy konkrétan mennyi igazság van benne, nem tudom, de ha meg kellene nevezni egy népet, egyértelműen az olaszokat mondanám.

2012. aug. 1. 11:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Manapság már inkább a "nadrágpecér"-t tartanám helyesebb kifejezésnek, hiszen nekik azért könnyebb dolguk lehet mostanában! XD

Egyébként ez szerintem a többi mediterrán nációra (így a spanyolokra) is igaz.

2012. aug. 1. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!