Óvónőként, bölcsődei gondozóként lehet az emberen tetoválás?
Látom, a 10-es válaszomra durván le lettem pontozva. Nem szabad őszintének lenni. Én csak megpróbáltam.
Még valamit: abszolút toleráns ember vagyok, az a típus, akinek semmi, de semmi baja a cigányokkal, homoszexuálisokkal, zsidókkal, fekete afrikaiakkal, stb. De a tetoválás azért mégis más, az egy plusz kiáltás, hogy látod, na, nesze, itt van, mit szólsz hozzá? Az nem veleszületett dolog, hanem utólag rápakolt dac és frocli. Szóval, milyen korszerűtlen is vagy, ha nem fogadod el... nem fogadom el. Egyszerűen csak a saját tapasztalatom okán. Nekem a tetoválás azt jelenti, hogy a háborúban a német katonákat is tetoválással jelölték meg, meg a koncentrációs táborokban a zsidókat is. Csak más és más okból. A harmadik, hogy a börtönökben raboskodók egymást felismerő nyelvrendszere, a tetoválás üzen a bűncselekményről, az eltöltött évekről, meg a börtön típusáról... Szóval, miért is örülnék, ha egy ilyen hölgy vigyázna a gyerekemre? Ja, hogy ő nem azért, ő nem zsidó, nem náci és nem bűnöző? Értem... de akkor mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!