Értelmezné nekem valaki ezt? Bőv. Lent.
Tehát én éjszakás voltam, reggel mondtam a fiamnak menjen el az egyik barátjához, tudtam, hogy az anyukája nem dolgozik azon a héten. El akart menni amúgy is, telefonálni nem tudtam. Mondtam neki, kérdezze meg, hogy pár órát maradhat-e, ha nem akkor küldje nyugodtan haza.
Majd délután mondta a fiam, hogy mérges volt az anyuka. Azt mondta, említette, hogy ha gond, akkor nem marad, hazajön. De maradhatott..
Aztán írtam neki facen, hogy nem baj, hogy elküldtem a fiamat hozzájuk? Ezt a választ kaptam. :
Szia! Hát nem örültem, hogy jött a Peti, mert baromira meglepődtem!!! De ez nem jelenti azt, hogy baj! Csak azt hittem a Moncsi kopogott, én meg rányitottam az ajtót, mert pont a cipőmet vettem el a radiátorról, mikor jött a fiad! Jól meglepődtem! Elvittük magunkkal a boltba, meg a Zsuzsihoz. Nem tiltakozott. Elvoltak, nem volt velük baj. Az én fiam is volt már nálatok, nem?!...
Nem értem.. Ennyire hülye lennék?
Az ő fia is volt nálunk régebben is, mikor problémák voltak otthon akkor főleg, erre így reagál. Amúgy egy rendkívűl lusta, feledékeny, mindig teli panasszal típusú szülő.
Ez az egész egy katyvasz.
De ez a legértelmetlenebb az egészben: "én meg rányitottam az ajtót, mert pont a cipőmet vettem el a radiátorról"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!