Dorka970614 kérdése:
Fiúk, nektek milyen az álomcsaj? 15/L
Figyelt kérdés
Kort és nemet is légyszi!:-)
Tudom, hogy ezt nem lehet előrre megmondani, de biztos van egy olyan elképzelésetek, hogy na egy ilyen nővel biztosan járnék. :dd
Kíváncsi vagyok rá, hogy ez külsőre/belsőre milyen nektek. Előrre is köszi!^^
2012. júl. 29. 20:59
2/21 anonim válasza:
Sportos alkat, ha már a szex témába írtad, akkor tiszta szép szemérem dombok. Hosszú haj, és a nekem idális szemek.
3/21 A kérdező kommentje:
heles?? az meg milyen..?!
légyszi értelmes válaszokat
2012. júl. 29. 21:02
4/21 anonim válasza:
14.F
legyen jófej,szép,kicsit nyomulós,,,
5/21 A kérdező kommentje:
Azért írtam az egyéb kérdésekhez, mert itt válaszolnak rá a legtöbben.:)
Amúgy köszi!:-)
2012. júl. 29. 21:03
6/21 A kérdező kommentje:
nyomulós? :dd hát ilyet még nem hallottam, hogy szereti egy srác, ha nyomulnak rá. :DD köszi nekedis.^^
2012. júl. 29. 21:04
8/21 anonim válasza:
kedves, aranyos, mosolygós, akivel jól érzem magam.
9/21 anonim válasza:
tudod, ezt így nem lehet leírni. mondhatom azt, hogy imádom a hosszú szőke hajú, nagy mellű, hosszú lábú lányokat. de a barátnőm barna, vállig érő hajú, bár igaz, hogy magas. szerintem minden pasinak a barátnője az álomnő. amúgy szerintem a szem és a kisugárzás a lényeg!! nálam legalábbis
25F
10/21 Hole Hunter válasza:
Az álomcsajokkal nem érdemes járni...a valósakkal annál inkább! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!