Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Most akkor melyik a jobb?
azt nézem, hogy itt a legtöbb kérdésnek az a lényege, hogy egy lány dagadt/kicsi a melle...
a válaszok többsége mindig ilyesmi:
"nekem bejön a kicsi mell, sokkal szexibb, mint a nagy"
"a husisabb lányok sokkal jobbak, mint a vékonyak, mert azokon lehet mit fogni"
Tehát az lenne a kérdésem, hogy ha valaki dagi, annak csak nincs olyan kicsi melle, mert ugye zsír az oda is rakódik (kinek több, kinek kevesebb), és nagyon kis (és feszes, mert ezt is írtátok)mell meg többnyire csak a 40kg-s súlycsoportba van?
EMBERFÜGGŐ!!
Nekem a vékonyabb karcsúbb feszesebb testű lányok tetszenek kisebb feszesebb mellel ha úgy tetszik...
és ez nálam általában a 166-174 cm magasságig terjed és 49-56 kg súlyig.
leírtuk már ezerszer,
ez emberfüggő dolog,
kimegyek a konyhába,
a hasam nagyon korog.
tudom, hogy nem csak ezen múlik, én is ismerek szélsőséges eseteket, de azt látom, hogy van egy panasz, akkor arra a fél társaság nyálasan reagál, hogy bejön neki, a másik fele meg abban leli az örömét, hogy hogy még jobban porba tiporja az adott kérdező önbizalmát
úgyhogy vagy nyomulós "úgyse tudja ki vagyok, legyen jó napja, megdícsérem"
vagy bunkó f@sz "na mégegyet beszólok, mert nagyon vicces vagyok"
tehát nem tudom mit higgyek, ez a probléma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!