Ha facebook-on zaklat valaki, feljelenthetem? (Többi lent)
Facebook-on folyamatosan ócsárol valaki levélben kamuregekről. Már beállítottam, hogy csak ismerős küldhessen levelet, de így állandóan jelöl azokból a fiókokból. Mindig tiltom az aktuálist, de sok van neki.
A kérdésem: lehet ebben az esetben rendőrségi feljelentést tenni (zaklatás vagy egyéb miatt)?
(A facebook "jelentés/tiltás" opcióval nem szeretnék élni, mert úgy hallottam, hogy azt vagy kivizsgálják vagy nem...)
Még hozzáfűzöm, hogy nem fenyeget, hanem mindenféle ku..nak elhord és azt elemezgeti, hogy hogyan b...na meg.
Szóval a kérdésem az, hogy ha feljelentem, utána néznek-e, hogy ki az és megtudhatom-e, hogy ki ő?
Első vagyok!
Egy próbát meg ér szerintem, hogy feljelented!
Ha annyira nem érdekel a face akkor szerintem csinálj egy másikat más néven pl. csakNiki vagy valami ostobaság legyen és azokat vedd fel facre akiket szeretnél az ismerőseid között. Így biztos nem talál meg. De van rajta olyan funkció a facen, hogy azoktól kapj üzit illetve lájkot, hozzászólást akik az ismerőseid. Azért tudom mert volt párszor olyan bejelöltem valakit de közben szerettem volna írni egy üzit is neki de nem tudtam mert nem volt olyan funkció a falára se lehet írni és miután vissza igazolt akkor tudtam írni neki. De van olyan ismerősöm, hogy az ismerőseit nem látom és ebből van több ilyen is akiknek nem látom az ismerőseit! Nézz szét a beállításokban milyen lehetőségek vannak. 24F
Ezeket mind beállítottam. Csak ismerős írhat levelet, a többi funkciót, amit felsoroltál, egyáltalán nem használom, úgyhogy eleve tiltva.
Akkor megpróbálom, köszi a válaszod 1. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!